羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
仲係order being process
安踏收購左amer,唔知只福是禍
10度以下, 裡面一件長袖tee....
中國有野做得好?
襯而家仲未轉大陛整. 快D入手幾件. 一陣遲D著著下爆炸埋
岩岩先email 比佢扣5美金以內驗證
屌 琴晚問左 回覆話可能要用美國住宅地址
用我bns 隨時cut 單 on9
26號認證完payment, order being process 到而家
無moosejaw買左件marmot goretex褸俾老豆著,俾人cancel左order

係咪多數衰集運倉
你用邊間?用咩畀錢?
反而大網仆街D, 去D 細網好快手就出貨, 仲平D
女裝fleece同防水防風外套 最平又唔伏既話有咩選擇?
聖誕去歐洲,本身有soft shell同勁厚褸,但今次想輕裝去,想唔帶勁厚褸,咁就要買件hard shell
上網見到hard shell 1000樓下既選擇得唔係好多
fleece有d幾百蚊 但唔知信唔信得過 見到adidas同under armour都有
Send email 畀 Moosejaw 啦
睇下佢係咪真係退款
同時間可以email問埋PayPal
PayPal CS 好Friendly
如果要1000樓下嘅goretex褸真係選擇唔多 最抵玩嘅我認知中應該都係montbell嘅rain dancer 件褸係3layer嘅goretex 不過都要14xx

唔介意嘅有件montbell用自己防水技術嘅褸 效能冇咁好 叫rain trekker 呢件就9xx
有冇人買完Priory 件貨仲係比利時
thx
fleece有無選擇?
其實我唔一定要買行山outdoor牌子,就算普通運動牌子只要效果唔係差好遠都得
建議買OUTDOOR野多d, 感覺足料d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞