羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
唔該所有巴打 已經打左去card centre 拎左code同覆左佢 依家等緊回覆
過左黑五先想買野

https://www.rei.com/product/118032/patagonia-snowshot-3-in-1-jacket-mens

Patagonia 呢件3in1好唔好著
我聖誕去北歐睇極光
佢款唔多,但係有色有碼比你揀,又唔係舖頭式經營,好奇怪
永安呢件野標緊男裝1950,女裝1760 好似 不過我係油麻地問過無乜色簡
呢排洗大左,結果黑五都無錢買衫
想買件fleece黎著下
旺角除左沙木尼同overlander仲有邊度多Arc’teryx 試? 想試atom ar同beta sl hybrid
ATOM AR 可能要專門店
BETA HYBIRD 旺角12樓OVERLANDER有
有咩fleece推介
上星期著左去日本, 入面著件T + uniqlo 薄羽絨, 幾度都冇問題, 唔入風
咁嘅價錢有 goretex 3L 係幾抵
黎緊1月會去韓國滑雪
有咩羽絨同風褸好介紹
巴打係咪用Paypal 好d?
巴打search咩keyword
我都想買返件 但我揾唔到
19號起Campsaver買咗件Atom AR今日收貨,167cm 68kg矮撚著s碼 fit到漏
D 袖會唔會好長?
唔會,啱啱好
差唔多身型 但覺得入面著埋件hoodie有d窄
我都係用master 咋,不過我未岀貨,答你唔到係咪一定得
就快去日本 應該上網買唔切
香港最多款是咪 overlander同沙木尼?
有無其他多款有得試嘅舖頭
好 唔該晒巴打
你買咩牌子又唔講
好想整返件
應該主要睇arcteryx/mont bell
想睇下現貨靚唔靚
想買見靚少少嘅
montbell 呢度
http://www.montbell.com.hk/dealer

Arcteryx 就overlander同沙木尼, 一係IFC 專門店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞