羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
巴打邊到買
巴打們係咩網買montbell?
amazon 得好少野揀
件permafrost light 最好預到有位裡面着件fleece 就ok
1. http://www.montbell.com.hk/dealer

2. 日本本地買.

網上買唔到.
如果著多件羽絨背心同fleece 有冇分別
$1100 賣嗎?
想問下大家size 問題

試左LT
M size 貼身 口袋位有小小高 入面應該加唔到厚衫
L size 鬆身 口袋位岩 入面加到一件厚衫

因為佢加拿大位係彈力布 所以兩件上身都覺得舒服

咁應該邊件先係佢設計應該著嘅size ?
sor 可能有啲1999
希慎有新overlander x montbell專門店
新西蘭牌子?
上個月中去左新西蘭 點知凍到仆街
之後買左件 幾好著架

On sales 個陣做6折呀我記得

件fleece 148 NZD 即8百蚊啦
折左80 NZD
收一件全新 beta sl xs
有無折
收件男裝Atom Lt M size
https://t.me/ooohnooo
有無人唔介意二手野? 有呢兩件衫放:
Mammut Chamuera HS Thermo Hooded Parka - 黑灰色, Size:L 著過一次only 99%新淨 hkd 1000
Atom LT Jacket Mens(無帽) - Color Rigel, Size: L, 著過1個禮拜去旅行當內膽, 98% 新淨, hkd 800

有興趣留tg 入左太多不死鳥要清一清個衣櫃

Arcteryx BETA SL HYBRID JACKET
Arcteryx Beta SL Jacket
定買
MONTBELL TORRENT FLIER JACKET
邊件好啲
想要啲可以摺埋細細舊 跑步行山爆下林
係咁依著一著檔風檔雨

不死鳥香港買又貴 又要等外國平先出手
montbell 近近地香港就買到
但係咪真係不死鳥好啲
我自己就覺得買L好啲 始終你凍起上嚟 入面都仲可以加衫
agger,我個人覺得L會範用性大d,凍d可以加fleece係入面加風褸係出面,再凍d就買800fill既級數
唔洗又買lt又買ar又買800fill果d,錢多另計
ups話4號到美國倉
但今日都未影
上個月已經有喇,嗰陣仲有開張優惠唔知依加仲有冇
當我想買。。價錢返返$200啦
Moosejaw28號出貨 依家仲未到倉
The north face 既褸點
見冇咩人講
好撚重

終於到咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞