羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
moosejaw23號買今日出貨, 預計28號到倉
我問足3日 今日終於出貨 件褸上星期買落 但乜email都無send 自己check先知shipped
Campsaver 咁耐都唔ship
PATAGONIA 件 R1 PULLOVER 同 BETTER SWEATER 功能有咩分別
巴打可唔可以推介下平價base layer? 諗住滑雪用 但係出面見親都幾百蚊
除左uniqlo,baleno而d好難舊幾水
諗住買下mont bell 試下
雖然係香港都好難著得返
旺角銅鑼灣 有迪卡儂 平價選擇

除左迪卡儂 我都想搵返D黎 冬天都唔想著到成個波咁
有冇咩BASELAYER 推介 ADIDAS 同 under armour 個D呢
同埋過左cyber monday仲有冇優惠執
巴打arcteryx gore tex 手套有無堆介
黎緊去睇極光 Sabre or Anertia?
巴打免運?邊間?
其實Montbell相對其他Outdoor牌子嚟講 啲Baselayer係唔算貴
我都係呢個價入
咁平真係忍唔到手
本身入左件atom ar beta ar
個價幾吸引,但家中有p就 nano air, 算了
買左atom lt 同埋 arro 22
過左黑五先想買野
自己有件LT Hoody
但1月頭去日本 唔會去雪山果d 應該得0-10度
買Atom AR Hooded 好唔好
定係買其他
落街見到好多款 唔識買
yes, 集運去美國, billing address 用番集運地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞