羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
如果有屋企人12月生日
Join apps會員仲可以拎多張$100禮卷
去睇下啦 問埋折實幾多平過1728就去馬
優惠要用到盡
全身運動,成個人都熱 點會凍,著件雪褸入面加件fleece 同baselayer夠加喇
之前試過一次,原本都諗過買褸滑雪,但散租其他野同全套租差唔多錢, 所以去到租衫就算。

當日件褸入面著件 base layer + tee. 外面加多個頸套. 天氣好,玩一陣熱到要開拉鍊添. 應該唔使著太多.
Campsaver 係咪真係ban左bns
巴打都無買,直接租成套
想問下 我今個月去韓國旅行 有咩羽絨推薦
Montbell嘅Permafrost 睇你怕唔怕凍 怕嘅就買厚版 唔怕就Light版
又心郁郁想買件GAMMA MX JACKET
冇喎岩岩用完ship左
Marmot Minimalist Jacket
有無人買過呢件?
D料得唔得?
都怕怕地 有無d價錢平少少
我覺得有一定差距...
你拎上手就知架啦....

不過我鍾意light版衫入面有個袋
無light版係無的...
冇買呀,一套租唔使煩,用完就還返。加上前後行程有10日,而滑雪嗰日喺正中間,抬足10日有點兒重。

同埋租有好處係一定fit,又唔使就住著,係咁跌都唔驚
剛剛check, 到左香港喇.
其實外國寄香港嘅普通空運,都係預一星期左右會到香港,再預多兩三日郵政先會派。
26/11/2018 17:17 Departure from office of exchange
Landmark 係艇仔,未必有最update record.
26-11-2018 12:26:00 Belgium Departure to country of destination

用 EAxxxxxxxxxBE 呢串 local barcode 喺香港郵政check就會係最update.

我嗰件早你幾個鐘上機,照計你嗰件都應該呢一兩日會到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞