羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我都收到,tui色幾靚。
我嗰件又唔覺好巢,你掛起佢一日睇下點
Mammut Chamuera HS Thermo Hooded Parka - Insulation[body] 150g, [sleeves] 120g, DryTech offers waterproof breathable performance, 895 gram 重量. 有Kappa hoody 咁暖, 防水不過物料唔係Goretex. 成件野好重手下. 不過最無敵既優點, 係少數又夠暖又防水既羽絨, 而價錢只係 $350 USD. 其他牌子防水羽絨要600美金以上.

有無有興趣想入呢件, 我有件L碼淨係著左一次, 太暖唔岩著
Montbell Permafrost Light Down Parka 點樣清潔?
atom lt清潔咪只可以清水洗下
星期六係campsaver落order, 而家仲係"Order Being Processed"
想買件衫都咁難
當down咁洗,買d 專用清潔劑
好既
campsaver 成日都咁
係咪用usps?
係 完全運吉
上次都跟左我好耐
一件用ups 好快就到, 用usps 個件真係麻撚煩
明明去左蛇王仲識搵藉口話送錯
想問下marmot既褸防風防水性能如何?
買左件covey toor都仲係backorder緊
uniqlo $149 fleece 窮人版 R1 R2
1. 唔防風,跣水only
2. Beta SL hybrid or Beta LT
3. Atom LT / AR + Beta SL hybrid / Beta LT
巴打可唔可以影黎睇下
想睇下實物隻色點

Ps 唔知買黑定tui 好
起campsaver 買左兩件都出事 點搞阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞