IT 討論區(47)唔開post一世做IT

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢好似用緊SAP Hybris做e-commerce + Salesforce 做CRM?

另外應該仲有條team要handle 個chatbot
嗱我聽返黎架炸,唔好等陣去apply錯咗屌鳩我

但general tools, 諸如Git, Docker之類應該齊
MS係撐angular, 係angular派,點會整d react野咁好。而且redux好搞到成個react仲難maintenance左. (Global state原意係好,但redux下下都要dispatch)
缺人應該唔會大手請FG?
IT FG 25k
IT又贏
jQuery真係正,fb都係build得大先覺得有問題,香港d project絕對無問題
佢間咁既公司都25k
做bank 最少27k
計埋bonus 30k

正式宣布IT FG 30K
上coursera 四個月轉IT 咪25k羅
我18係咪已經做爛左個市
Java真係無得輸,同frontend唔同,backend真係java dominate,應該話係spring嘅功勞,spring boot+spring cloud真係enterprise project不二之選
有咩驅使你唔要25k+ 去做呢份18k?
愛?
宜家轉都未遲,一轉25k,明年今日30k,IT無得輸
睇多次編野
小編都決定左去讀IT啦!你呢?
入行IT 無得輸
你夠唔夠膽成功!?

轉行IT 無得輸
心態決定境界
用6個月嘅時間,去博一個未來
全民做IT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞