NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
在最近的六場比賽上,當KD防守對手時,對方的表現都會大受影響,整體61投15中,命中率只得24.6%,三分球只得21投4中。另外,KD還送給對手9次封阻,並令對方出現多達13次失誤。

KD變左防守專家

守最廢嗰個

KD今年d防守點都係進步左

籃板都係

大前鋒有卡菲 森臣 仲有大飛過來 失意中鋒 白賴仁威廉士
打起左去活塞改名迪利

雲長兄重出江湖

唔去飲食台了癈事比人鞭

黑人無木狼無得出就來我湖啦 用俄佬換

外加holiday

吓 咁小星點做野呀 起碼都要返個a Davis or Drummond 做內線啦屌

得河侍星Josh Smith 黑山有力一戰

其實j smith幾好用

但無乜教練識用佢
打防守大前鋒 改下佢三分選擇 唔錯架

打cba都唔係幾得
前日睇左場直播

成世人有game6夠j 啦

打cba都唔係幾得
前日睇左場直播

成世人有game6夠j 啦

絕殺魔術

一線鷹個陣?

josh smith wo 屌打大飛

守最廢嗰個

KD今年d防守點都係進步左

推佢打中鋒位啦七呎咁高

佢打c俾人當火柴啪斷咋

絕殺魔術

一線鷹個陣?

大飛時期佢係咪打中鋒位?

打4小1大 佢成撚日去射3分 仲要唔入
成功擊敗金塊,木狼的戰績上升至16勝28負,排名西岸第12位,與第8位的金塊相差2.5場勝差而已,要想重返季後賽,是絕對有可能的。

比你入到又點
西岸卧虎藏龍

唔計勇士馬刺

火箭灰熊都打死你

入到已經好啦 仲諗咁多
成功擊敗金塊,木狼的戰績上升至16勝28負,排名西岸第12位,與第8位的金塊相差2.5場勝差而已,要想重返季後賽,是絕對有可能的。

比你入到又點
西岸卧虎藏龍

唔計勇士馬刺

火箭灰熊都打死你

入到已經好啦 仲諗咁多

入唔到不如tank
好似係咁

比你入到又點
西岸卧虎藏龍

唔計勇士馬刺

火箭灰熊都打死你

入到已經好啦 仲諗咁多

入唔到不如tank
好似係咁

仲Tank
狼如果真係入到playoff 俾佢地攞playoff經驗重要好多

絕殺魔術

一線鷹個陣?

大飛時期佢係咪打中鋒位?

打4小1大 佢成撚日去射3分 仲要唔入

po 明明射撚死大飛

比你入到又點
西岸卧虎藏龍

唔計勇士馬刺

火箭灰熊都打死你

入到已經好啦 仲諗咁多

入到去就算比人掃,都叫拎咗經驗~

比你入到又點
西岸卧虎藏龍

唔計勇士馬刺

火箭灰熊都打死你

入到已經好啦 仲諗咁多

可能好似11灰熊咁呢

比你入到又點
西岸卧虎藏龍

唔計勇士馬刺

火箭灰熊都打死你

入到已經好啦 仲諗咁多

可能好似11灰熊咁呢

廢鳩green傷
終於睇返哂木狼 vs 金塊場波

1) Towns - 無嘢好評,franchise player
2) Wiggins - 明顯心態問題,頭3節繼續hea 守,第4節完全 show 到佢防守肯上心的話絕對唔差
3) LaVine - 繼續咁打佢唔會係木狼有運行,最後6分鐘 Thib 寧願用 Tyrus Jones
4) Dunn - 越來越對辦
5) Shabazz - 一貫神經刀,防守繼續差但起碼叫落力咗啲
https://www.facebook.com/realcoach/videos/1796550337264603/

自己整嘅NBA影帝頒獎禮片,有五大影帝!
保證全部影帝級!cp3,Lbj 呢啲老戲骨實有!
總共5個好戲之人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞