NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Rivers 除左比人講太子仔

睇數據黎講最近都唔太差喎 (近一個月數據論)
但唔搏又可能東決地板都掂唔到
雖然搏左都可能掂唔到

定搏太子仔再打起

肯定因為rondo 所以搞到佢兩個都比人bench
rondo 正宗垃圾毒瘤
waive 左佢成隊問題一定解決晒
到時直衝playoff 做東岸黑馬
教練一定係最無辜嗰個

Rondo一個嘅錯
死垃圾過氣明星球員

你地懶係講埋d反話都係無意思事實朗度真係毒瘤,Rick Carlise公開批評佢態度差 最後一場打悔氣波 前排又話Kings除左表弟,Gay其他都係no-name 其實小牛帝王都係當佢蘇州屎炸

所以咪話rondo 先係最大問題
waive 左佢就岩

快艇故然知道拆散原有磨合已久的陣容換來一直有與球隊內部不和傾向的Anthony 將是一個豪賭,加想要放棄終於看到培養成果的重點年輕小將Rivers 和已是球隊戰術活棋的Redick ,都會令快艇高層 (尤其是Doc) 三思,但眼看球隊屢屢在季後賽殺翊而歸,船長Chris Paul 也已開始走下坡,球隊若要補足小前鋒的缺口,就不能錯過得到明星前鋒Carmelo Anthony 的機會。

同jj+河換隊波一撚定廢左

jj無球跑動世界級

紅撚真係
年初一就見到馬廁比朋友隊炒

On9馬刺都有hater

有Hater有咩問題,實有人鍾意有人唔鍾意架啦
但係Kawhi如果多hater,我第一個就屌柒你
年初一就見到馬廁比朋友隊炒

有無一個?

有無一個?

Me
佢好自私,拎成41 分
Rondo脾氣係差 又跟唔上聯盟打法
但佢落到場一定盡力打 但係依家公牛得射波同組織仲廢過佢既mcw同grant都要打後備真係諗唔透
但佢落到場一定盡力打 但係依家公牛得射波同組織仲廢過佢既mcw同grant都要打後備真係諗唔透

你認真佢有落力打?佢如果有落力打會唔會比人屌到咁?

有無一個?

Me
佢好自私,拎成41 分

可愛今季證明了自己唔係體系球員

無馬刺體系佢又成長唔到而家咁嘅

肯定因為rondo 所以搞到佢兩個都比人bench
rondo 正宗垃圾毒瘤
waive 左佢成隊問題一定解決晒
到時直衝playoff 做東岸黑馬
教練一定係最無辜嗰個

Rondo一個嘅錯
死垃圾過氣明星球員

你地懶係講埋d反話都係無意思事實朗度真係毒瘤,Rick Carlise公開批評佢態度差 最後一場打悔氣波 前排又話Kings除左表弟,Gay其他都係no-name 其實小牛帝王都係當佢蘇州屎炸

waive 左佢就岩

毒瘤係一回事,
今次邊個做錯出聲先??

你認真佢有落力打?佢如果有落力打會唔會比人屌到咁?

死開啦屌你老母
作為一位中鋒,Joel Embiid的三分球十分出色,而且他出手次數也多。按36分鐘的命中數來說,他至比起很多名人堂級別的得分手都要多

神獸

佢出手多得嚟又唔會覺得佢不務正業
一眉表弟開頭射三分直頭想打爆佢哋個頭

waive 左佢就岩

毒瘤係一回事,
今次邊個做錯出聲先??

佢係毒瘤同其他個兩個今次做錯野有咩沖突?

waive 左佢就岩

毒瘤係一回事,
今次邊個做錯出聲先??

佢係毒瘤同其他個兩個今次做錯野有咩沖突?

冇沖突。
呢度好多牛粉鍾意臭蟲論,
佢係毒瘤就連講正確說話都冇資格,
rondo係屎所以jimmy仔同風濕閃電俠就冇咁屎,
根本就好好笑。
Fred Hoiberg 似有後台咁
最近二年咁多新聞
都可以係度
作為一位中鋒,Joel Embiid的三分球十分出色,而且他出手次數也多。按36分鐘的命中數來說,他至比起很多名人堂級別的得分手都要多

神獸

佢出手多得嚟又唔會覺得佢不務正業
一眉表弟開頭射三分直頭想打爆佢哋個頭

佢依家3分出手8成都係岩岩3分線中間出手

人地唔仆出黎就射,仆就殺入去。

其實好有威力

表弟空晒反而鏟 有人mark反而射

表弟都弱智既

Me
佢好自私,拎成41 分

可愛今季證明了自己唔係體系球員

無馬刺體系佢又成長唔到而家咁嘅

由以前防守専家變成攻守雙全

我希望佢D出手選擇可以有所提升…
而家有時真係好差
btw, pop可唔可以繼續俾機會Murray
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞