NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
NYK又輸一場

成日都豬close game
NYK又輸一場

成日都豬close game

冇戰術係咁
可愛好撚勁
球證吹foul
可愛:無喎
球證:sorry
可愛:
Love炒左幾多個wide open 3
Fuck off James
‎The Minnesota Timberwolves and Detroit Pistons have discussed a potential swap of point guards Ricky Rubio and Reggie Jackson, according to league sources. – via ESPN

已j

痴鳩線,拎個分波行先既PG換個得分行先既PG
講緊自己隊波起碼有3個人要個波黎搶分

Reggie 去木狼應該會打 SG
Dunn 係 Thib 第一個 pick
照計點都會俾位佢上
所以我估成事嘅 LaVine 會被交易

就算係換Lavine都係因為佢冇防 但佢至少有3同打到off ball
你搵RJ黎打sg 一黎又係冇防 二黎off ball唔識打 都係夾唔到Wiggins
所以我諗唔到原因要為佢唔用Lavine

咁要問 Thib 點解會對 RJ 有興趣
Draft 得 Dunn 返黎
送走 Rubio 換返個 PG 頂返 Dunn 個位
咁同倒自己米無分別

所以一早講佢唔知做乜鳩

就算係換Lavine都係因為佢冇防 但佢至少有3同打到off ball
你搵RJ黎打sg 一黎又係冇防 二黎off ball唔識打 都係夾唔到Wiggins
所以我諗唔到原因要為佢唔用Lavine

咁要問 Thib 點解會對 RJ 有興趣
Draft 得 Dunn 返黎
送走 Rubio 換返個 PG 頂返 Dunn 個位
咁同倒自己米無分別

所以一早講佢唔知做乜鳩

咪撚玩啦師傅 換埋rj係咪想變kof咁,4個輪流iso 1v1
唔經唔覺jazz已經大飛
唔經唔覺jazz已經過埋大飛
想問馬刺

半季論
上季west 好定今季david 好?
唔經唔覺jazz已經過埋大飛

傷左hood 不過jazz打團體波冇大影響
近排gobert狀態好 haywood keep住正常發揮冇大問題

拉左ingles上starter
burks有跡象打番起 今日10幾分
Nikola Jokic 好勁

1月 24 11 4 左右
Nikola Jokic 好勁

1月 24 11 4 左右

金塊重返playoff
想問馬刺

半季論

我覺得上年齋計上半季既話差唔多
睇哂成年就lee好d
想問馬刺

半季論

lee好似好D
想問馬刺

半季論

lee好似好D

lee

已j

照計點都會俾位佢上

你有冇睇過nba
Lavine仲穩定過wiggins 係trade都trade佢
同埋thibs就出晒名唔鐘意用rookie既

已j

照計點都會俾位佢上

你有冇睇過nba
Lavine仲穩定過wiggins 係trade都trade佢

其實唔關有冇睇NBA事 肥tom想trade理得你打成點 佢擺明要Wiggins/Towns做大佬
咁你放棄Wiggins定Lavine先 仲有Rubio爆起/Shabazz打返起左先話trade
鬼唔知呢3個要留 而係trade wiggins走咩

已j

照計點都會俾位佢上

你有冇睇過nba

兩條撚樣一擔擔

照計點都會俾位佢上

你有冇睇過nba

一早話左兩條撚屌都要躝
Lavine d def佢上親場都要屌
肥tom唔鍾意用rookie dunn都有average 16.5mins
仲要依家係話緊送radio走比佢上位
肥tom唔係已經唔係以前既肥tom啦
睇多d狼先清算人啦

shit,我個剋星又換番入場

shit,我個剋星又換番入場

今年如果Final 騎士 打勇或馬刺都有D危

一個復仇心(數據也顯示第二次復仇比率都高)
一個剋住騎(睇過往James 對馬刺)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞