NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
NBA官方宣佈,勇士中鋒Zaza因為在前天勇士與熱火的比賽擊打熱火前鋒Luke Babbitt面部被罰款15000美元。

0阻嚇力

Melo去到騎士,冠軍一定凍過水
你個肥仔係Kd呀

絕代雙驕

你識條鐵咩

一個大毒瘤、一個走步皇

仲唔絕咩

Melo跌哂watt 啦, 又老又唔收身
爆炸力冇哂,
依家鳩射, 唔多爆得
一眉究竟可以有幾玻璃

但冇傷真係好撚勁
NBA官方宣佈,勇士中鋒Zaza因為在前天勇士與熱火的比賽擊打熱火前鋒Luke Babbitt面部被罰款15000美元。

0阻嚇力

萬5對中層嘅nba球員黎講根本係散紙
76人目前在一月里12場比賽中贏下了9場,一月的戰績排名聯盟第三。

前面2隊係咪湧刺

0阻嚇力

萬5對中層嘅nba球員黎講根本係散紙

禁賽到下季先俾打啦 屌屌佢
76人目前在一月里12場比賽中贏下了9場,一月的戰績排名聯盟第三。

前面2隊係咪湧刺

No
勇同3分鷹係1同2 大家都係10勝2負
76同馬刺第3 4 9勝3負
今個月嘅76算唔算係籃球界奇蹟

前面2隊係咪湧刺

No

一線鷹講完all trade blot見之後就爆返上黎,係咩事

前面2隊係咪湧刺

No

一線鷹講完all trade blot見之後就爆返上黎,係咩事

howard 做到野

No

howard 做到野

嚇死班友仔,但係犧牲咗kk
侍仔好撚勁啊

絕代雙驕

你識條鐵咩

一個大毒瘤、一個走步皇

仲唔絕咩

爆炸力冇哂,
依家鳩射, 唔多爆得

老左先唔好收身呀
慢就慢硬架啦

打身型老鬼波 撞下人博犯規仲好啦

應該可以學下PP咁

爆炸力冇哂,
依家鳩射, 唔多爆得

老左先唔好收身呀
慢就慢硬架啦

打身型老鬼波 撞下人博犯規仲好啦

應該可以學下PP咁

PP關鍵時間+3分> Melo
今日卡達球360真係睇到濕晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞