NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
http://www.dongtw.com/nba/nba-news/20170121/000379450.html

熱火不要的我全收!傳公牛下賽季願簽Chris Bosh

係咪FF
Bosh 起碼20M
佢黎公牛的話作為牛迷都不太想,風險太大 (除左1+1)先諗下

你一年冇追news?

我知佢病,就算無追news 條link都有得睇掛
唔洗下下話冇追news掛,
1996年開始睇波,你幾時開始追

同埋如果無追news就唔會講1+1(諗下搏下一年風險 )

點解你會覺得要20m

點解你會覺得要20m

新老人院
簽晒cp3 dwill wade bosh howard anthony返嚟養老

點解你會覺得要20m

新老人院
簽晒cp3 dwill wade bosh howard anthony返嚟養老

兄弟籃球
下半季好多b2b

76人一冇龍頭就好難贏

今年難喲

但係下年
‎The Minnesota Timberwolves and Detroit Pistons have discussed a potential swap of point guards Ricky Rubio and Reggie Jackson, according to league sources. – via ESPN

美國時間星期五,網上流傳魔術向熱火對Goran Dragic的報價。就是魔術希望以中鋒Nikola Vucevic和一個未來首圈選秀權換取對方的正選控衛。可是,熱火對於有關報價不感興趣,最主要原因,熱火陣中已經擁有中鋒Hassan Whiteside。

渣直而家咁fit, 緊係點都留
美國時間星期五,網上流傳魔術向熱火對Goran Dragic的報價。就是魔術希望以中鋒Nikola Vucevic和一個未來首圈選秀權換取對方的正選控衛。可是,熱火對於有關報價不感興趣,最主要原因,熱火陣中已經擁有中鋒Hassan Whiteside。

熱火自己都shop緊dragic

dragic打得番起有top5 pg水準

收啦top5
點數都未到佢
top10都話有少少機

Westbrook
Harden(PG this year)
Curry
CP3
IT4
Lowry
Dame
Irving
Walker
Wall

根本dragic頂到盡係二線頭咁大把
jojo

收啦top5
點數都未到佢
top10都話有少少機

Westbrook
Curry
CP3
IT4
Lowry
Dame
Irving
Walker
Wall

根本dragic頂到盡係二線頭咁大把

轉打sg即刻上一線

Top 10 sg
Klay
DDR
Wade
Mccollum
.......

收啦top5
點數都未到佢
top10都話有少少機

Westbrook
Curry
CP3
IT4
Lowry
Dame
Irving
Walker
Wall

Who is Dame

rapper

收啦top5
點數都未到佢
top10都話有少少機

Westbrook
Curry
CP3
IT4
Lowry
Dame
Irving
Walker
Wall

Who is Dame

托柒會然

收啦top5
點數都未到佢
top10都話有少少機

Westbrook
Curry
CP3
IT4
Lowry
Dame
Irving
Walker
Wall

Who is Dame

托柒會然

Damn me
想識embiid有咩途徑

識唔難 我都識啦 佢唔識我姐

唔講wb抵唔抵入
但我唔覺佢既stats係話刷就刷到出黎

有佢既球權,最起碼兩個james 刷到
仲有佢reb有數據support,大部分佢既reb係最無競爭性既
姐係其他高佬幫手boxout佢去搶,一黎呢個係球隊戰術令到佢多reb
二黎佢掛住搶板mark漏自己既無球球員都係一直比人垢病既地方
再之後講佢既得分,佢呢個起手呢個命中率,top果班好似佢咁起咁多手刷到30無問題啦下化?
利申,理性討論,希望唔好引起罵戰

結論係 WB 3雙紀錄完全唔值錢 講到係刷就刷到

全盛單騎占都刷唔到既場均三雙,但講到求其搵條一線友有無限控球權就刷到咁
‎The Minnesota Timberwolves and Detroit Pistons have discussed a potential swap of point guards Ricky Rubio and Reggie Jackson, according to league sources. – via ESPN

真係 trade 得成我估 LaVine 之後都會被交易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞