NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

我成日做到狗咁,同事就HEA ,會嬲

屌係要屌,
但係要閂埋門屌
唔係同街外人講

公開屌就真係幾差既

唔識討論邊個岩
不過比我都打到嬲
JIMMY+WADE 打哂咁

照你logic係咪wb場場可以屌隊友?

Sorry ,咁我認錯,
我用左職場logic諗

屌係要屌,
但係要閂埋門屌
唔係同街外人講

做得大佬
公開講預左要食嫁啦

Sorry ,咁我認錯,
我用左職場logic諗

屌係要屌,
但係要閂埋門屌
唔係同街外人講

做得大佬
公開講預左要食嫁啦

簡單啲講句
你同事點hea都好你有幾嬲都好
你都唔會係食飯時間係pantry大大聲講
你唔會想第二team人知。
TJ Mcconell好熱血
clee
clee

攻又係佢守又係佢
Rose唔見左人既
Melo冇人要 陰公豬

waive 咪大把人爭囉
Rose唔見左人既

拗柴入左locker room
ariza大哥可唔可以做返自己能力範圍以內既野

公牛要爆!Rajon Rondo發文痛斥隊友 矛頭直指Wade、Butler

最近,公牛內部也出現了相當嚴重的問題。在輸給老鷹後,Dwyane Wade就批評了隊友,稱他們「不在乎比賽勝負」,是不可接受的。而今天,Rajon Rondo也在社交媒體上發聲,他雖然沒有點名,但矛頭直指Dwyane Wade和Jimmy Butler。

Rondo發了一張塞爾提克時期的照片,他正在跟Kevin Garnett和Paul Pierce擊掌(他跟Ray Allen關系不好),並稱他倆為「我的老將」。

因為佢自己就係做慣細、被人Carry個個呀嘛廢柴朗度佢有1試過自己lead到隊波

佢做大佬個年多傷,其實戰積接近入到po
我覺得唔差

其實佢帶隊又冇大家講到咁一文不值
垃圾刺d防守食撚左屎呀?
輪椅
Embiid 係咁入3分
痴線
真係靠embiid carry
embiid一出黎即刻8-0

embild
公牛真係可能因為rondo單野,所以依家個士氣咁頹
反觀熱火因為侍仔絕殺勇士球隊氣氛幾好,依家都6連勝
今日做咩事wade同bulter都後備嘅
今日做咩事wade同bulter都後備嘅

係wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞