NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
好似自從網絡媒體普及後

LA呢喲大城市已經冇以前咁搶手

而家就算係細城市打波

你只要有料又受媒體歡迎

基本上唔洗走去喲傳統強隊

一樣有鞋賣有廣告拍

都岩
家下embiid經營tweeter得好好

有時某啲球員入咗球靚野
好快就佈滿哂ig, fb etc...

Ross爭氣少少,炒少d樽應該幾多人追捧
湖人不知不覺又跌返去包尾

保唔著出年個pick送埋俾76人到時真係要準備好似以前boston咁末落1x年

屌奶星,開季班湖狗打晒j笑柒木狼76人tank到2046

佢地就唔tank都自動輸波

不過以佢地情況一早就要tank,今年比左,2019又要比魔術。
今年唔比,就2018比76,魔術個個deal就變2個2nd round pick

不過以佢地情況一早就要tank,今年比左,2019又要比魔術。
今年唔比,就2018比76,魔術個個deal就變2個2nd round pick

季初又贏波風氣衝playoff又招球星
依家縮翻入龜殼話要tank

只要我潮 鬥心熱誠番晒黎
根本可以一分不失 然波卓卓有餘
我最主要就係想指一潮人輸波的最大原因,當然球員和教練都有一定的責任,但我認為最大的問題是反潮的那果班柒頭,我上社交網站上看到,他們日日都在評擊潮人,是潮人輸波的關鍵!如果不喜歡潮人的話,就請支持其他球隊,為什麼日日都想希望潮人輸波?潮大呢幾季的成績大幅下滑,都是因為那班反潮的7頭日日在咀咒潮人輸波,而最不幸的是,竟然連個天都幫埋佢地,搞到潮人打到咁差。

我真係恭喜你拎1億幾美金簽釘同俄佬責死晒d cap啊

有zubac二輪最大驚喜

佢以前係咪Zizic後備

依家zizic準備幫佢奶鞋底啦

依家zizic準備幫佢奶鞋底啦

湖人等重建吧喇

建撚左好鳩耐啦,上季就球皇退休巡禮,今季唔知又咩藉口

季初有贏波決心,
之後傷兵潮到季尾
球隊冇tank架,點似得76人
76人一早要讓ben simmons出黎啦
之前續black fb班台仔話皇朝再臨架喎
之前續black fb班台仔話皇朝再臨架喎

老中青都有 最弊唔夠料
當初賣draft 賣得咁爽手

而家年年都要怕tank 都分分鐘要送俾人

不過都唔夠籃網黎

有冇你知籃網到邊年之後先有返自己pick?

不過都唔夠籃網黎

問題唔係要重建,係湖人要重建

不過都唔夠籃網黎

19年
17年佢地都叫有 Celtics 個 first round
如果今年 Lakers 無咗個 first round
其實仲傷過 Nets
依家睇返,當年76人拎payton換saric+pick簡直是神

係good trade黎既
稱唔上神,係hennigan on9

建撚左好鳩耐啦,上季就球皇退休巡禮,今季唔知又咩藉口

季初有贏波決心,
之後傷兵潮到季尾
球隊冇tank架,點似得76人
76人一早要讓ben simmons出黎啦

擺明逼害啦
如果2015係狀元揀到kat,2016揀到ben simmons湖人洗輸

木狼同76人根本係逼害我湖既邪惡軸心

木狼出彈弓手
又話要ok4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞