NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

其實公牛個方向係乜

trade 走 rose 諗住會tank...
可能佢地又估唔到入到wade
如果入到wade 就唔會tank掛 ( 如 tank 相信 wade 唔會去)

D rose 同 wade 未必共存到

因為要爭賣鞋

完全唔知個coach 想點撚樣,舉棋不定咁

我 Rose Fans 黎
我短視一年論來睇wade 作用大過rose
就算rose 留低公牛到時起碼叫20M/年以上(唔係我地話佢值唔值)
如果20M年我都未諗簽返佢,睇落已經無左扭轉局面的能力,暫時睇佢NYK的表現黎計(雖然表現係近年最好的一年),往後會唔會更好無人知,但暫時就真係睇唔到.

寧願試下Tank 幾年...或者有無機會用30/M以上簽返一個星級球員好過

唔好傻啦 Rose上年直頭係毒瘤LV 點會留
其實本身我係諗住搵個合格PG(少少組織+合格防守)
用返JB Mcdermott Mirotic Snell做骨幹 可以沖下PO
事實上今季幾場最順最好ball move既就係JB單核果幾場
點知黎左Rondo又黎埋Wade Wade黎係ok 帶住JB做大佬
但Rondo就完全唔知想點 我諗呢D都唔係教練想要既球員
認真Rondo+Wade唔計本身2個都大牌 佢2個同一隊都難搞啦
我諗唔到有幾多個教練可以處理到Wade Rondo既問題 真係可以入哂教練數
依家打出黎雖然係有少少唔穩定 但起碼我認為係合格
Rising star Challenge

完全唔知個coach 想點撚樣,舉棋不定咁

我 Rose Fans 黎
我短視一年論來睇wade 作用大過rose
就算rose 留低公牛到時起碼叫20M/年以上(唔係我地話佢值唔值)
如果20M年我都未諗簽返佢,睇落已經無左扭轉局面的能力,暫時睇佢NYK的表現黎計(雖然表現係近年最好的一年),往後會唔會更好無人知,但暫時就真係睇唔到.

寧願試下Tank 幾年...或者有無機會用30/M以上簽返一個星級球員好過

唔好傻啦 Rose上年直頭係毒瘤LV 點會留
其實本身我係諗住搵個合格PG(少少組織+合格防守)
用返JB Mcdermott Mirotic Snell做骨幹 可以沖下PO
事實上今季幾場最順最好ball move既就係JB單核果幾場
點知黎左Rondo又黎埋Wade Wade黎係ok 帶住JB做大佬
但Rondo就完全唔知想點 我諗呢D都唔係教練想要既球員
認真Rondo+Wade唔計本身2個都大牌 佢2個同一隊都難搞啦
我諗唔到有幾多個教練可以處理到Wade Rondo既問題 真係可以入哂教練數
依家打出黎雖然係有少少唔穩定 但起碼我認為係合格

最燥係贏得干脆既波十隻手指數得哂,場場不論強弱都要出盡奶力先贏到,而家唔係少少唔穩定
今日多波睇
據著名NBA記者Marc Stein報道,據聯盟消息人士透露,尼克斯最近向騎士提出用melo交換前鋒love 的方案,但被騎士拒絕。

柒箭對波士頓場波兩邊都鳩吹

it搶off reb 火箭想點
melo直頭係去瘤弱拆骨,a米帶班role player明明好撚勁,佢去到即刻破壞晒。

之後到lin頭個班都係係佢傷個排勃起。

有佢係度永遠爭波打,佢唯一可以打到好成績既球隊就係本身個進防system好強,比佢尊心射下3分,最後6秒run唔到play比佢高位單打就岩,即係類似馬刺,爵士依d隊。

不過依d隊根本都唔需要佢。

馬刺jazz自家培養都出左個啦
重曉傳波
都唔使佢啦

有冇lin

有冇lin

feed2all

it搶off reb 火箭想點

第一節smart打兩球手勁明顯都唔吹
harden crossover crowder伸前偷波撞到又吹off foul
第二節又發左癲咁狂吹波士頓犯規,仲要狂t
痴左線
cav後備係咪有人剪指甲
76贏緊鹿十幾分
76贏緊鹿十幾分

公鹿係咁拍波拍甩
今日咁多波咁少人
76贏緊鹿十幾分

公鹿係咁拍波拍甩

冇embiid都贏波
playoff不是夢
有冇巴打睇緊騎?
成隊d罰球廢到仆街
準番d輕鬆領先喇
據著名NBA記者Marc Stein報道,據聯盟消息人士透露,尼克斯最近向騎士提出用melo交換前鋒love 的方案,但被騎士拒絕。

我覺得係phil擺明玩野

我覺得係phil擺明玩野

毒瘤要黎做乜
打起返個信心真係唔同啲
irving炒FT
傾屎係咪有絕殺睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞