NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

其實公牛個方向係乜

trade 走 rose 諗住會tank...
可能佢地又估唔到入到wade
如果入到wade 就唔會tank掛 ( 如 tank 相信 wade 唔會去)

D rose 同 wade 未必共存到

因為要爭賣鞋

完全唔知個coach 想點撚樣,舉棋不定咁

根本Hoiberg 條撚樣先係問題
卡爾:交易Melo後的掘金是我帶過最出色的隊伍

田徑籃球

田徑籃球

呢條垃圾為左谷書日日係到吠
騎士有意簽入 Deron Williams,Rajon Rondo或Jameer Nelson作為 Kyrie Irving的替補

Nelson la diu d william要小牛買斷先簽 rondo 球霸同尖士實打交

拎一個1 st round 即放
騎士有意簽入 Deron Williams,Rajon Rondo或Jameer Nelson作為 Kyrie Irving的替補

Nelson la diu d william要小牛買斷先簽 rondo 球霸同尖士實打交

拎一個1 st round 即放

2nd round都制

其實公牛個方向係乜

trade 走 rose 諗住會tank...
可能佢地又估唔到入到wade
如果入到wade 就唔會tank掛 ( 如 tank 相信 wade 唔會去)

D rose 同 wade 未必共存到

因為要爭賣鞋

完全唔知個coach 想點撚樣,舉棋不定咁

我 Rose Fans 黎
我短視一年論來睇wade 作用大過rose
就算rose 留低公牛到時起碼叫20M/年以上(唔係我地話佢值唔值)
如果20M年我都未諗簽返佢,睇落已經無左扭轉局面的能力,暫時睇佢NYK的表現黎計(雖然表現係近年最好的一年),往後會唔會更好無人知,但暫時就真係睇唔到.

寧願試下Tank 幾年...或者有無機會用30/M以上簽返一個星級球員好過

田徑籃球

當年仲幾鐘意依個教練
Zara 再次隔空喊話wb:想報仇?我等著你!

支持西書喺佢頭頂狠狠咁入樽
西波巫上左東5, 就黎追到西波龍

有冇人知點解呢排西波巫做咩勁左咁多

無病無痛打番正常水準姐

話晒之前連續兩年二輪

仲諗緊點解無咗PP一下跌撚咗落去

當年仲幾鐘意依個教練

當年個陣唔差,撞正勞資糾紛wil Chandler躝左去支那,意粉無耐大傷。

首輪輸勇士,之後俾shaw搞到勁廢

無病無痛打番正常水準姐

話晒之前連續兩年二輪

仲諗緊點解無咗PP一下跌撚咗落去

西波巫主場勁到仆街

唔聲唔聲已經14連
Rondo有無機會去76

有simmons, 不了

有個高大版rondo,不了
據CBS波士頓記者Joe Giza報道,凱爾特人已經與著名企業通用電氣達成了球衣廣告協議,通用的Logo將會出現在下賽季綠衫軍球衣的左胸前。

多左個logo好似有啲奇怪

可能大城市同埋宇宙勇成條list阿 話曬有俾錢贊助就可以有logo
據CBS波士頓記者Joe Giza報道,凱爾特人已經與著名企業通用電氣達成了球衣廣告協議,通用的Logo將會出現在下賽季綠衫軍球衣的左胸前。

多左個logo好似有啲奇怪

可能大城市同埋宇宙勇成條list阿 話曬有俾錢贊助就可以有logo

同埋球迷版波衫冇廣告 (好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞