NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
當初賣draft 賣得咁爽手

而家年年都要怕tank 都分分鐘要送俾人

不過都唔夠籃網黎

有冇你知籃網到邊年之後先有返自己pick?

19年
17年佢地都叫有 Celtics 個 first round
如果今年 Lakers 無咗個 first round
其實仲傷過 Nets

放心啦,sliver點會由得lakers冇pick
Unprotected就話姐

依家zizic準備幫佢奶鞋底啦

其實湖人欠左個大佬球員

如果西書肯來就好啦

叫埋路夫由騎士改邪歸正

安東尼死去騎士痴冠軍啦

瘋狂召喚家鄉球員
仲有pg

佢以前係咪Zizic後備

依家zizic準備幫佢奶鞋底啦

其實湖人欠左個大佬球員

如果西書肯來就好啦

叫埋路夫由騎士改邪歸正

安東尼死去騎士痴冠軍啦

lbj melo cp3 聯手救潮人

19年
17年佢地都叫有 Celtics 個 first round
如果今年 Lakers 無咗個 first round
其實仲傷過 Nets

放心啦,sliver點會由得lakers冇pick
Unprotected就話姐

76就無乜所謂既,鄧魔術慘

Embiid同Simmons 唔傷既前提下冇咩好急
黎緊有個talented guard就心滿意足

其實湖人欠左個大佬球員

如果西書肯來就好啦

叫埋路夫由騎士改邪歸正

安東尼死去騎士痴冠軍啦

瘋狂召喚家鄉球員
仲有pg

Westbrook Harden Klay PG Kawaii Love

其實湖人欠左個大佬球員

如果西書肯來就好啦

叫埋路夫由騎士改邪歸正

安東尼死去騎士痴冠軍啦

瘋狂召喚家鄉球員
仲有pg

Westbrook Harden Klay PG Kawaii Love

外加holiday

外加holiday

吓 咁小星點做野呀 起碼都要返個a Davis or Drummond 做內線啦屌

起碼召喚張伯倫翻生打救湖人啦

瘋狂召喚家鄉球員
仲有pg

外加holiday

吓 咁小星點做野呀 起碼都要返個a Davis or Drummond 做內線啦屌

得河侍星Josh Smith 黑山有力一戰
已經集低哂反潮班柒頭既名
等我大佬華大哥過黎清算
在最近的六場比賽上,當KD防守對手時,對方的表現都會大受影響,整體61投15中,命中率只得24.6%,三分球只得21投4中。另外,KD還送給對手9次封阻,並令對方出現多達13次失誤。

KD變左防守專家

守最廢嗰個

外加holiday

得河侍星Josh Smith 黑山有力一戰

其實j smith幾好用

但無乜教練識用佢
打防守大前鋒 改下佢三分選擇 唔錯架

打cba都唔係幾得
前日睇左場直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞