NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

lillard點到好過klay啦
得一場60分就攞黎J

一場都夠啦

今季有人多過60?

有人可以唔洗30分鐘就攞到60分?

BRANDON JENNING 新秀年拎55分添喇你果年有冇揀佢入ASG呀? 打得一場好波當佢神咁拜 真的標準勇迷 明明得果平均21.1分 4成6命中率都好意思話可以入ASG

海鮮波王
一月jokic仲勁過城城

後者廢到無論

就算走左rondo 都唔知公牛想點
個陣係東岸黎講都唔算太差

一直都係講緊教練問題

過氣垃圾朗度 對上任何一個allstar pg佢都係mismatch

打法太舊
跟唔上時代

東岸教練真心on9

俾millsap

有乜問題

embiid>millsap
Melo冇人要 陰公豬
60分都唔值得入all star?

係cp3因傷打唔到all star之下

邊個好過klay?

投咗CP3再揀返klay

lillard點到好過klay啦
得一場60分就攞黎J

一場都夠啦

今季有人多過60?

BRANDON JENNING 新秀年拎55分添喇你果年有冇揀佢入ASG呀? 打得一場好波當佢神咁拜 真的標準勇迷 明明得果平均21.1分 4成6命中率都好意思話可以入ASG

駁唔到
Melo冇人要 陰公豬

份約太大,潛力隊唔想食黎爭波打
po隊食唔到,要成基本上要拆骨

蟬師如果唔打要melo當年又貴續佢
Kanter手骨折

燥底
Kanter手骨折

燥底

打滅火筒
embiid

有乜問題

embiid>millsap

唔覺,一黎成績,二黎embiid打唔足
我覺得幾公平。

agger
呢7個好fair了
一場60 分就成地精
Kanter手骨折

屌我係wb 肯定嬲撚到震
一場60 分就成地精

想問下呢
如果trade人人換人有咩限制
係咪一定要薪金對等先換得
唔係就要加人加pick個啲
如果係咁
Melo真係幾雞肋

一場都夠啦

今季有人多過60?

駁唔到

4成4命中

仲好意思笑4成6低
一場60 分就成地精

Lillard 今年有冇咩威水野可以j ?
個人覺得c j mccollum 應該入
個人覺得c j mccollum 應該入

係西岸入唔到好正常
反而Paul George真係唔應該入
今年仲差過上年
我覺得應該俾beal或者wade
想問下呢
如果trade人人換人有咩限制
係咪一定要薪金對等先換得
唔係就要加人加pick個啲
如果係咁
Melo真係幾雞肋

roster slot,一隊名單上張15(16?)人
薪金要睇隊波個cap
爆左的話要差唔多對等
有d隊有space的話可以照食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞