NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Harden真係好勁
火箭場波迷50個失誤
年初一就見到馬廁比朋友隊炒

公牛要爆!Rajon Rondo發文痛斥隊友 矛頭直指Wade、Butler

最近,公牛內部也出現了相當嚴重的問題。在輸給老鷹後,Dwyane Wade就批評了隊友,稱他們「不在乎比賽勝負」,是不可接受的。而今天,Rajon Rondo也在社交媒體上發聲,他雖然沒有點名,但矛頭直指Dwyane Wade和Jimmy Butler。

Rondo發了一張塞爾提克時期的照片,他正在跟Kevin Garnett和Paul Pierce擊掌(他跟Ray Allen關系不好),並稱他倆為「我的老將」。

因為佢自己就係做慣細、被人Carry個個呀嘛廢柴朗度佢有1試過自己lead到隊波

佢做大佬個年多傷,其實戰積接近入到po
我覺得唔差

其實佢帶隊又冇大家講到咁一文不值

rondo嗰陣帶住咁嘅人腳都叫做成績ok啦
今日做咩事wade同bulter都後備嘅

係wo

肯定因為rondo 所以搞到佢兩個都比人bench
rondo 正宗垃圾毒瘤
waive 左佢成隊問題一定解決晒
到時直衝playoff 做東岸黑馬
教練一定係最無辜嗰個
咁好人仲foul比harden刷夠50
會員大戰rapper屌打干尼

又黎多次歷史綬三雙

又黎多次歷史綬三雙

封印咗幾十年,今年已經三次
今日做咩事wade同bulter都後備嘅

係wo

肯定因為rondo 所以搞到佢兩個都比人bench
rondo 正宗垃圾毒瘤
waive 左佢成隊問題一定解決晒
到時直衝playoff 做東岸黑馬
教練一定係最無辜嗰個

Rondo一個嘅錯
死垃圾過氣明星球員

公牛要爆!Rajon Rondo發文痛斥隊友 矛頭直指Wade、Butler

最近,公牛內部也出現了相當嚴重的問題。在輸給老鷹後,Dwyane Wade就批評了隊友,稱他們「不在乎比賽勝負」,是不可接受的。而今天,Rajon Rondo也在社交媒體上發聲,他雖然沒有點名,但矛頭直指Dwyane Wade和Jimmy Butler。

Rondo發了一張塞爾提克時期的照片,他正在跟Kevin Garnett和Paul Pierce擊掌(他跟Ray Allen關系不好),並稱他倆為「我的老將」。

因為佢自己就係做慣細、被人Carry個個呀嘛廢柴朗度佢有1試過自己lead到隊波

我覺得唔差

Jimmu Butler 係帶隊王,之前有毒瘤rose 呢家又有rondo,所以唔屌都唔得

我覺得唔差

大傷後已經係另一個人
Butler 1-13

3PTS, 3REB, 2AST, 3TO

有啲嘢真係唔係人人講得
Wade LBJ 佢地講完之後都叫 back themselves with action
你講完後下一場就打到成 pat 屎咁
叫人點支持
基石
Butler 1-13

3PTS, 3REB, 2AST, 3TO

有啲嘢真係唔係人人講得
Wade LBJ 佢地講完之後都叫 back themselves with action
你講完後下一場就打到成 pat 屎咁
叫人點支持

公牛加油拉,我FF諗過今場公牛實爆seeds拉,jimmy 起碼30分
無30都20分再贏波
因為見jimmy 今年有幾場爆seeds幾勁下,似有一人扭轉局面的球員

咁搞去真係點都要走一個整頓下
Jimmy or Rondo or coach
conley比人翹哂手都無foul
conley比人翹哂手都無foul

兩個人foul佢都唔吹
屌TA做乜撚鏟籃罰球又唔曉射,傳番出去射3分好過啦
熊仔

唔係0號會然on99 你連籃都無得鏟
conley 5/16 FG

唔係0號會然on99 你連籃都無得鏟

但好似3分線外有人到左可以起Q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞