NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今日終極爆大冷日
猗俾人玩左成10秒都foul到...

好戇鳩, 雖然最後人地差d turnover
猗完
Love 前排有幾場好波
而家又食番屎
屌,可唔可以waive Brewer
搶埋自己友板比人打快攻,條撚樣一上場就比人攻到仆街

其實比華利都唔係唔可以交易,一直都覺得佢既防守真係吹大咗,幾球都比人食腳位

你認為邊個可以取代佢地兩個
東岸頭幾隊無隊想贏
湧輸鳩咗

其實比華利都唔係唔可以交易,一直都覺得佢既防守真係吹大咗,幾球都比人腳位

比華利都trade 平價好用
睇過ennis 你一定屌哂老母
brewer 無人會接
宇宙勇 
湧輸鳩咗

侍仔係咪要幫大佬wb出氣

其實比華利都唔係唔可以交易,一直都覺得佢既防守真係吹大咗,幾球都比人食腳位

寧願用KJ, Brewer真係好雷
比華利可以用住先,之後找機會trade
東岸頭幾隊無隊想贏

猗D勝率仲廢過火箭
東岸真係好鳩悶
之前吹到NYK爭冠
湧輸鳩咗

侍仔係咪要幫大佬wb出氣

真係好撚開心
Zaza條撚樣返去訓啦柒頭
岩岩 熱火 對勇士
臨完場 侍應個球3分波 真係好厲害
係平手狀態下 咁有信心射球3分波
壓到對面得返0.6秒!

你想換咩人/咩type 既guard
東岸頭幾隊無隊想贏

猗D勝率仲廢過火箭
東岸真係好鳩悶
之前吹到NYK爭冠

之前上到第3先吹下姐
knicks 變左東岸湖 成日被反cup
淫klay今季成日比人絕殺

無人知點解三個教練都唔用kj

其實比華利都唔係唔可以交易,一直都覺得佢既防守真係吹大咗,幾球都比人腳位

比華利都trade 平價好用
睇過ennis 你一定屌哂老母
brewer 無人會接

其實呢幾場佢守都守得唔好,係咁要佢組織,根本唔係佢個家波,點解唔比gordan key
東岸頭幾隊無隊想贏

猗D勝率仲廢過火箭
東岸真係好鳩悶
之前吹到NYK爭冠

之前上到第3先吹下姐

未開季狂吹奏架
對佢地有少少期望,點知
肥仔
東岸頭幾隊無隊想贏

猗D勝率仲廢過火箭
東岸真係好鳩悶
之前吹到NYK爭冠

猗上年呢段時間個勝率同宜家差唔多
NYK
岩岩 熱火 對勇士
臨完場 侍應個球3分波 真係好厲害
係平手狀態下 咁有信心射球3分波
壓到對面得返0.6秒!

幾似lin岩岩出名冇耐果球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞