NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
個人覺得c j mccollum 應該入

係西岸入唔到好正常
反而Paul George真係唔應該入
今年仲差過上年
我覺得應該俾beal或者wade

唔理paul george值唔值先
east已經2個wild card比哂guard, 何來多個g位
asg最大爭議應該gobert/daj啦
emb落選可惜但合理
個人覺得c j mccollum 應該入

係西岸入唔到好正常
反而Paul George真係唔應該入
今年仲差過上年
我覺得應該俾beal或者wade

唔理paul george值唔值先
east已經2個wild card比哂guard, 何來多個g位

pg今年好多場第四節開無雙喎
beal傷左一段蝕左d
emb落選可惜但合理

我覺得55/64 ball
但冇理由lac 0人, jazz 2人
gobert入應該頂返走hayward
emb落選可惜但合理

咁計又好似駁唔到
emb落選可惜但合理

咁計又好似駁唔到

有冇咁計見人見智
但我覺得有d

咁計又好似駁唔到

coach有冇咁計見人見智
但我覺得有d

咁計又好似駁唔到

有冇咁計見人見智
但我覺得有d

入cp3+hayward
Cp3傷出gobert頂上
Fair?
kanter on9
屌你老母命中率得果4成4好意思話鳩人4成6命中率
有60分j好過個0號成季唔知打咩出黎
Klay係勇士只係第三炮
場均20分仲想點
再者講埋防守都好過
戰績唔使講 今年第8都保唔到
Kanter手骨折

屌我係wb 肯定嬲撚到震

少左個人爭板
世界大戰
屌你老母命中率得果4成4好意思話鳩人4成6命中率
有60分j好過個0號成季唔知打咩出黎
Klay係勇士只係第三炮
場均20分仲想點
再者講埋防守都好過
戰績唔使講 今年第8都保唔到

兩個一齊摺埋啦

BRANDON JENNING 新秀年拎55分添喇你果年有冇揀佢入ASG呀? 打得一場好波當佢神咁拜 真的標準勇迷 明明得果平均21.1分 4成6命中率都好意思話可以入ASG

駁唔到

4成4命中

仲好意思笑4成6低

反而D.Green 真係唔應入

前場仲有邊個抵入過green?? Gobert or KAT???

4成4命中

仲好意思笑4成6低

前場仲有邊個抵入過green?? Gobert or KAT???

D green作用唔係普通數據上睇到

BRANDON JENNING 新秀年拎55分添喇你果年有冇揀佢入ASG呀? 打得一場好波當佢神咁拜 真的標準勇迷 明明得果平均21.1分 4成6命中率都好意思話可以入ASG

駁唔到

4成4命中

仲好意思笑4成6低

工兵打AS都唔係第一年啦

駁唔到

4成4命中

仲好意思笑4成6低

有D人勁就係勁,但打All star真係好鳩悶
embiid 溝唔到女

Noah

Noah

上年既L .Aldridge算唔算

駁唔到

4成4命中

仲好意思笑4成6低

LA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞