NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

你認為邊個可以取代佢地兩個

寧願用KJ, Brewer真係好雷
比華利可以用住先,之後找機會trade

無人知點解三個教練都唔用kj

最大可能本身未夠班入火箭rotation
我唔排除kj落到場,自己大過團隊
到少打76人果半年我有呢個感覺
當然可以歸咎於佢好想show off搵第隊簽佢

季初beverley傷左,kj個時前段都係輪換
防守交到貸又成日cut in執到下分
之後應該10場都冇又無啦啦雪返

最可能係得罪人
wb
好強 wb
黎緊呢幾年既jazz真係不容忽視
有無人發現頭先個球好似無人防wb咁

你認為邊個可以取代佢地兩個

寧願用KJ, Brewer真係好雷
比華利可以用住先,之後找機會trade

無人知點解三個教練都唔用kj

最大可能本身未夠班入火箭rotation
我唔排除kj落到場,自己大過團隊
到少打76人果半年我有呢個感覺
當然可以歸咎於佢好想show off搵第隊簽佢

最可能係得罪人

唔關事啦 唔用就唔用
btw 火箭最緊要基石練好個腦
防守有返 但個腦 一時時短路

最可能係得罪人

唔關事啦 唔用就唔用

冇得咁講既 咁多個都唔用就應該佢自己有問題
上年McGee出到場都打得好似幾好 係有時派膠to
但教練眼中佢成日亂咁跳 失左位比人一傳就空 進攻又成日想玩highlight play
今年係湧啲人拉得散 lop得到比佢 防守又有人補得返佢位先show到佢好 唔係既話佢作用其實都唔大
KJ都一樣 上到場做到野但有冇破壞到球隊ball moment/rotation依啲唔係場內人or 痴漢fans好難知
有無人發現頭先個球好似無人防wb咁

adams 中場pick 一pick 已經空哂啦
然後補防又驚wb 傳入去唔敢補咁出
so
embiid之後2場唔出,我決定罷睇

個下落地屈一屈
embiid之後2場唔出,我決定罷睇

個下落地屈一屈

始終有舊患,小心D好

最可能係得罪人

唔關事啦 唔用就唔用

冇得咁講既 咁多個都唔用就應該佢自己有問題
上年McGee出到場都打得好似幾好 係有時派膠to
但教練眼中佢成日亂咁跳 失左位比人一傳就空 進攻又成日想玩highlight play
今年係湧啲人拉得散 lop得到比佢 防守又有人補得返佢位先show到佢好 唔係既話佢作用其實都唔大
KJ都一樣 上到場做到野但有冇破壞到球隊ball moment/rotation依啲唔係場內人or 痴漢fans好難知

希望而家中期交易找到個內線
入到西決已經好開心
今日有冇機會反艇
今日有冇機會反艇

無enbiid 76人另一隊波口水
今日有冇機會反艇

無embiid 76人係另一隊波
河神呢幾場幾得喎
而家嘅mcgee令我諗起早幾年嘅birdman..
76炒洗頭艇冇人講?
76炒洗頭艇冇人講?

未完場
Btw, 支持76
76炒洗頭艇冇人講?

未完場
Btw, 支持76

無Embiid都贏
原來Griffin都出番,淨係無左船長
開香檳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞