NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問馬刺

半季論
上季west 好定今季david 好?

Lee 體格太fit

雖然冇咩range 但係作為p&r finisher 同籃板痴漢實在無得彈

Credit to Boston
想問馬刺

半季論

定位唔同啦 大胃西有啲undersize long2甚至3都有貨 lee就mid range同post up同埋做苦力 咁啱今季鄧肯走左 lee既打法又有啲似佢 所以lee今年好似fit刺多過上年既
想問馬刺

半季論

Lee 體格太fit

雖然冇咩range 但係作為p&r finisher 同籃板痴漢實在無得彈

Credit to Boston

佢有中距幾好架 以前打ny同勇士都幾正
問下大家對表弟打波會唔會陰濕點睇?

我無特別睇,但今日見到佢打波又唔似有陰濕動作打人
或者插水情況,又見佢扶跌低Gibson

相反有其他較知的的插水或抽水陰濕打人係咪較少?
想問馬刺

半季論

定位唔同啦 大胃西有啲undersize long2甚至3都有貨 lee就mid range同post up同埋做苦力 咁啱今季鄧肯走左 lee既打法又有啲似佢 所以lee今年好似fit刺多過上年既

搵佢地比原因係佢地都曾經打過或接近 20 10 的水準
(WEST好似 18 8 )
而晚年期間馬刺又執到好野
想問馬刺

半季論

搵佢地比原因係佢地都曾經打過或接近 20 10 的水準
(WEST好似 18 8 )
而晚年期間馬刺又執到好野

大衛李今場真係靠佢頂
問下大家對表弟打波會唔會陰濕點睇?

我無特別睇,但今日見到佢打波又唔似有陰濕動作打人
或者插水情況,又見佢扶跌低Gibson

相反有其他較知的的插水或抽水陰濕打人係咪較少?

佢唔算dirty,只係eq有問題

king james cp3 smart呢d就影帝
4. LAC 29-16
5. Utah 29-16

睇黎過多兩場UTAH可以上第4

之前cp傷出快艇落過第七,復出又打返上第四

呢轉跌返落第七都唔出奇
gsw 半節7 to

呢轉跌返落第七都唔出奇

bg 好似就快出番
無事既好似係
mcgee勁到
mcgee勁到

但已經跑到無曬氣
mcgee勁到

但已經跑到無曬氣

10~15min奇兵
btw zaza好左好多
mcgee勁到

但已經跑到無曬氣

10~15min奇兵
btw zaza好左好多

mcgee本身天資夠好 但係啲病都幾影響佢
gsw搞咩呢場咁多turnover

燈左下就係咁miss 倒水
咩直咁勁
中場表演跳ppap咩玩法

燈左下就係咁miss 倒水

半場12個TO

呢轉跌返落第七都唔出奇

bg 好似就快出番
無事既好似係

連輸到bg出返,好似係
推波仔
btw 客場打到好似主場咁係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞