NBA賽季討論區(6)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

呢期個勢勁到

其實季初都唔差,係成日衰on9最尾2分鐘倒水,唔係可以贏左3,4場

呢d冇得好講
輸經驗就輸經驗
最緊要從中學精

季初多得embiid喚起班隊友要贏波
同埋trade ilyasova都好緊要
球隊今季有正確贏波心態已經滿足
接落黎千祈唔好操之過急,
過度使用embiid
成績係點都係其次

Agree
啲人成日覺得一無 頭4 就tank tank tank
有PO 都唔好入
絕殺
wiggins 絕殺
wiggins終於絕殺
狂吹走步既一場波
booke好慘

其實季初都唔差,係成日衰on9最尾2分鐘倒水,唔係可以贏左3,4場

呢d冇得好講
輸經驗就輸經驗
最緊要從中學精
過度使用embiid
成績係點都係其次

ilyasova 真係勁, 遲下份約實大好多

但佢防守真係好弱
黎緊呢度係有d尷尬位,
唔理價錢,佢點都想要複數年合約,
但長遠點都係俾saric去打前鋒位
同時你又要預續左佢,
幾乎trade唔走
唔知點揀

呢d冇得好講
輸經驗就輸經驗
最緊要從中學精

過度使用embiid
成績係點都係其次

Agree
啲人成日覺得一無 頭4 就tank tank tank
有PO 都唔好入

事實上前兩年76人都活係呢個階段
76人冇資格批判呢種風氣

呢d冇得好講
輸經驗就輸經驗
最緊要從中學精
過度使用embiid
成績係點都係其次

但佢防守真係好弱
黎緊呢度係有d尷尬位,
同時你又要預續左佢,
幾乎trade唔走
唔知點揀

Saric 應該無問題接替到

但佢防守真係好弱
黎緊呢度係有d尷尬位,
同時你又要預續左佢,
幾乎trade唔走
唔知點揀

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力
Ilyasova黎到真係靈藥黎
至起碼球賽內容豐富左好多
最理想高薪續佢兩三年打後備

但佢防守真係好弱
黎緊呢度係有d尷尬位,
同時你又要預續左佢,
幾乎trade唔走
唔知點揀

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力

咁緊係 但見到saric發展對版 繼續發展正選位無問題
Ilyasova收緊84,000,00一年再續千萬約唔過四年都okay既 不過76或者會留一筆試續Noel 同Covington
wiggins 絕殺

碌到 甩波都入

但佢防守真係好弱
黎緊呢度係有d尷尬位,
同時你又要預續左佢,
幾乎trade唔走
唔知點揀

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力

Ilyasova收緊84,000,00一年再續千萬約唔過四年都okay既 不過76或者會留一筆試續Noel 同Covington

佢既三分能力真係

其實要睇埋Ben Ben打成點,因為可能Ben都會頂埋4好位
今日76場波turnovers 5對17

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力

我個人未必想一下子推高球隊薪酬
至於ilyasova 4年約同76人未來藍圖條timeline唔太match,
我麻麻

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力

佢既三分能力真係

其實要睇埋Ben Ben打成點,因為可能Ben都會頂埋4好位

依家76人前場幾乎都唔需要用3號4號劃分

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力

至於ilyasova 4年約同76人未來藍圖條timeline唔太match,
我麻麻

29歲差唔多最後一份大約
應該開硬4年
可唔可以開4年,每年-4.5% 咁開?

第1年overpaid佢

應該有earlybird定bird right
可以每年-8%
jokic簡直是point center

3分能力完全冇得比
季初好明顯欠缺外線火力

我麻麻

29歲差唔多最後一份大約
應該開硬4年

依幾年76人都未冲冠 續佢當老將lead住saric打 兩三年後saric打起後佢落後備
ben應該打3號位 佢冇3分但係emblid同saric ilyasove都有 spacing都唔會差
covington應該係ben後備定係可唔可以推落2號位 唔多熟76人
noel就睇佢肯唔肯做後備 emblid backup 唔肯就焗放
1,2號 stauskas可以留 再係1,2號位補多個all star 同埋一兩個射手
做到就可以起航76人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞