[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
話說中lang係咪下年改制?

我都想知

所謂既改制係credit transfer咋哇

唔係政府盲絕對唔會爛grade
但如果真係我討厭政治咁爛grade都抵撚死啦

Year 1會唔會reg唔到

呢科應該易

往年係唔爆嘅
話說中lang係咪下年改制?

我都想知

搭單問,廣東話中lang係咪會好快比班人reg曬

有廣東話中LANG啦咩

搭單問,廣東話中lang係咪會好快比班人reg曬

有廣東話中LANG啦咩

都未有
威 rooney
威 rooney

又失分
威 rooney

又失分

把握力同me 一樣咁撚廢 睇巴禾柒開心下先
有冇好grade course推介?

Year 幾?係度講左year 3以下都reg唔到

不了,搵新人撚既

入邊得一堆losers 369

成班垃圾, yr4 49000 果件垃圾之最

成班友成日圍爐打飛機 好嘔心
any science-1000有咩course好?

不了,搵新人撚既

入邊得一堆losers 369

成班垃圾, yr4 49000 果件垃圾之最

成班友成日圍爐打飛機 好嘔心

拎得返個名

Year 幾?係度講左year 3以下都reg唔到

year4
Yr1就收warning

唔係政府盲絕對唔會爛grade
但如果真係我討厭政治咁爛grade都抵撚死啦

呢科應該易

SOSC course 無1個course 係難grade ge
B range 唔到係自己問題

呢科應該易

SOSC course 無1個course 係難grade ge
B range 唔到係自己問題

巴打未take過丁學良

上去望下先,到時先學就

唔係好記得shopping cart嗰用法
揀左要嘅班入去 到時係shopping cart 再人手swap
啲人話會快少少係因為減少左揀班嘅時間?

Shopping cart可以swap既咩?

咁shopping cart其實有咩用

shopping cart即係你add course嘅第一步 要加晒你想嘅落去 之後reg嗰日就tick晒佢proceed to add

Sosc1661
Huma1102
Phys1003
無知一問
Civil year 2想搵summer intern
邊到可以睇到相關嘅資料?

Sosc1661
Huma1102
Phys1003

除咗1661 其他都讀過
無知一問
Civil year 2想搵summer intern
邊到可以睇到相關嘅資料?

Career centre
Year 3 都未必搵到
Sosc1661好伏喎
個人推薦phy 1003同fina 1203
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞