[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
cga2.5x都收到新加坡exchange

自問唔低,咩消息都無

+1
3.2x到依家都仲係乜鳩都冇
print quota係咪一年renew一次
ps 已經搵定左影印舖

好少印嘢,差唔多有200剩
HUMA 1102 係咪要背作曲家名

佢問埋個作家邊到出世
ps 已經搵定左影印舖

上個sem mech3610 open notes
用左唔知幾多print budget
Phys 1003 定1112好grade啲?

好似冇得比較

唔想挑戰NDS嘅,唔好spring讀1112

咁就要試下
recruit a part time girl fd, has interest plz pm me

pmed 過3000可扑

佢問埋個作家邊到出世

有幾難記

佢問埋個作家邊到出世

有幾難記

MC?

佢問埋個作家邊到出世

有幾難記

MC?

全mc
ps 已經搵定左影印舖

每年用唔完仲要比返一半你
ps 已經搵定左影印舖

上年讀個pg course 起碼入左四百蚊

我上年都入左百幾
再用埋女朋友個a/c

想fake我?無咁易
330 reg乜撚野都wait緊
仲係得pre reg個3cre

year1 330 點算

yr1乖乖地讀pre reg個d啦

利申成個year 1讀得3cred cc就係huma1000
Phys 1003 定1112好grade啲?

好似冇得比較

唔想挑戰NDS嘅,唔好spring讀1112

咁就要試下

加油
phys1002難唔難讀?
雖然對天文好有興趣,但又驚難得濟
330 reg乜撚野都wait緊
仲係得pre reg個3cre

year1 330 點算

yr1乖乖地讀pre reg個d啦

唔撚想砌車啊

我上年都入左百幾
再用埋女朋友個a/c

係科大印勁貴
冇入錢但係拉巴嘟左至少百幾

Professor又jit牙膏咁jit notes出黎

professor都係deadline fighter
上堂前10分鐘先up上canvas

我上年都入左百幾
再用埋女朋友個a/c

我屌你老母
左手咋

我上年都入左百幾
再用埋女朋友個a/c

係科大印勁貴
冇入錢但係拉巴嘟左至少百幾

Professor又jit牙膏咁jit notes出黎

professor都係deadline fighter
上堂前10分鐘先up上canvas

notes要print嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞