[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
YU, Anna P.S.
LANG1003S點睇

最好swap走

CHING中過伏?
LANG1003S點睇

最好swap走

CHING中過伏?

都幾出名下
可以一戰
LANG1003S點睇

最好swap走

CHING中過伏?

都幾出名下
可以一戰

係男人就要挑戰
btw有冇人知hall寄嘢有無得叫佢交去mail center之後自己攞
好驚俾人m
好想快啲知自己lang邊個教
好想快啲知自己lang邊個教

睇canvas就知
btw 1003s Grace 點睇
Phys1001 spring 爛唔爛

留返summer讀lifs1020最好

易?

Btw Phys1001 spring爛唔爛?

易,求其讀A-,不過要A就煩啲,因為有啲exchange讀過嚟屈機

照計都係summer 清cc最好,sosc1960+lifs1020,想學嘢讀埋shss3001/huma4000level

巴打你咩科都咁勁
LANG4034

T04 係 TONG, Keith Sai-Tao

但我唔係T04未知邊個教

AU, Anita
SAKURAI, Kazuhiro
TANG, Eunice
WONG, Elaine Suk Yi

留返summer讀lifs1020最好

易?

Btw Phys1001 spring爛唔爛?

易,求其讀A-,不過要A就煩啲,因為有啲exchange讀過嚟屈機

照計都係summer 清cc最好,sosc1960+lifs1020,想學嘢讀埋shss3001/huma4000level

巴打你咩科都咁勁

以前柒個陣你睇唔到啫
1003s Rosita
係咪swap得

巴打你咩科都咁勁

以前柒個陣你睇唔到啫

如果可以spring讀完phys1003去讀summer lifs1020就好 兩個都係 environmental science 可惜1003 wait到傻

巴打排到邊
我今朝930準時reg都排到三十幾
俾個OB卡住哂所有course

巴打你咩科都咁勁

以前柒個陣你睇唔到啫

如果可以spring讀完phys1003去讀summer lifs1020就好 兩個都係 environmental science 可惜1003 wait到傻

1030 先係envir 喎
Lang Sarah Carmichael 點
Lang Sarah Carmichael 點

新人?
又係時候開sue吹奏區
Lang1003s Nick 大家點睇?
1003s得番啲9點堂有位
睇黎要硬食
又係時候開sue吹奏區

sue有教2030
希望鍵騎可以會一會佢
可能要開學啲位先會郁下

What session ?? Killer

嘩屌 T-29

What session ?? Killer

嘩屌 T-29

一齊硬食九點堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞