[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我想問下civl2510個lab係咪通常要上足三粒鐘 我驚冇時間食飯
屌我仲以為我1130 reg原來係1330 依家1003 wait 到100個 1022Q wait到二百幾個

first maj mgmt真係慘過乜
啲required course reg都reg唔到

我想問下civl2510個lab係咪通常要上足三粒鐘 我驚冇時間食飯

做得快咪唔洗上足三個鐘

班ta都趕住走
好想死
18 cred 戇鳩timetable
好想死
18 cred 戇鳩timetable

更加多戇鳩野等緊你
LANG1003S 有無人T03想swap去T31
有冇人讀過sosc1300同sosc3000f?
有冇lang1003s t12 t57 t58 t65既巴打想swap走呀
名額有限, 慾報從速!
Year 1特別優惠,由即日起報讀科技大學MATH 1014 Calculus II 課程 (總值高達港幣$8400) 可享有全額豁免費用

報讀完1014, 一方面可以獲取終生受用既微積分之外

更重要既係你可以獲得通往科大Science School第二神科既入場券! MAEC, 俗稱Maths & Econ, 多年來孕育左多位傑出校友!
即刻黎睇下D名人同校友見證!

"如果我冇讀過微積分,我唔會寫到相對論出黎,感謝科大,感謝1014 " - Issac Newton
"多謝MAEC提供比我既優質課程同全面既訓練! " - Leung Siu Fai

咁優惠既價格,咁豐盛既回報,仲等?

Year 1既你都冇咩好reg架啦, 點解唔比1014一個機會? 你既一生,就此改變!

MAEC 既讀fall 1014 唔好咩

就算比, 咁樣全部math required course要遲一個sem到一年
1021reg唔到靚時間
有冇lang1003s t12 t57 t58 t65既巴打想swap走呀

同埋有冇phys1115 L4既巴打想去L3

未做完都比人Q

未做完都比人Q

btw係21050/5啊maec

engine仔 上路吧
仲有希特拉條片

希特拉math1014

engine仔 上路吧同希特拉有冇link
有冇CHING知道點樣check 每個category讀左幾多common core
有冇CHING知道點樣check 每個category讀左幾多common core

student center -》academic requirements ->university common core
不過有啲可以double count嘅可能會放錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞