[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

要寫group research paper 你今個sem reg夠唔夠隊友

我year 1讀 駛咩諗夠唔夠隊友

上個sem唔識人最後分組同左4條女一齊
堂堂一齊坐

屌打漏左

改嚟做咩

無出pool

科大有女?

無出pool

科大有女?

冇pool出 講黎做乜
我屌你老母閪civl2510 lab3邊條傻屌卡撚住呀
喂喂你企開d啦屌你老母.mp3

科大有女?

冇pool出 講黎做乜

我都係靠3610 出pool

佢卡住左既話好似過幾十分鐘會換隊後面d人入去先
Pass 左cfa#

科大有女?

冇pool出 講黎做乜

睇黎之後3610會多左好多A0毒撚

等幾個鐘咁唔洗reg acct1010

instructor approval

姐係圖入面個Instructor's Consent?

same question,我兩個都有submit

Requisite waiver係問准instructor waive左個prereg 入去讀
Instructor consent係有啲course 好似Optional FYP嗰啲course 先係呢個

利申9up
上年yr1同yr2搶is om mark fina
今年yr2同yr3搶major course
好期待聽日major course wait成點

置身事外 食花生
Pass 左cfa#

我要ecoj course呀

3014 3024 3334是但比個我啦

科大有女?

冇pool出 講黎做乜

我dse 有星寫作有5但我講唔到普通話

普通話接近native 但 垃圾DSE中文 tran唔到

結果都係死性不改

完全冇諗過grad之前會讀到廣東話lang
dse中文仲要炒粉 曬氣

1113有canton
我dse 有星寫作有5但我講唔到普通話

根本強制讀普通話course就on撚9,ust 假設左香港學生一定識普通話 , 但其實大把人連d單字用普通讀都唔識

結果都係死性不改

1113有canton

廣東話上堂,但task都係用普通話做

我year 1讀 駛咩諗夠唔夠隊友

上個sem唔識人最後分組同左條女一齊
堂堂一齊坐

Reported to exxxa

結果都係死性不改

1113有canton

岩岩先睇到
點解有d medium of instruction係pth 有d係cantonese
得幾班係cantonese

1113有canton

岩岩先睇到
點解有d medium of instruction係pth 有d係cantonese
得幾班係cantonese

科大有女?

冇pool出 講黎做乜

Pass 左cfa#

Pass 左cfa#

廢青, CPA, CFA, MBA.
ff
哭…究竟1001入1002係pre waiver 定instructor consent @@
我send左前者. 佢reject 但未send後者。。
ps 1001得B+ 但真正無science底

等幾個鐘咁唔洗reg acct1010

acct1010都好reg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞