[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
讀chem嘅垃圾 新年點應付班親戚呀?

同佢講 遲下做法證

又要比人串做狗

兩年前女友個老母都問過我將來可以做啲乜
我話做老師嗰啲
佢藐一藐嘴 無岀聲
之後我見神色不對 即刻再話 不過老師我都麻麻地 仲可以做法證嘅...
佢老母瞪大眼睛 雙眼發光 仲夾咗舊雞脾畀我 口upup講 法證好啊...好啊
依家都就快grad 唔知點開口講我就快失業
新post留名

好撚毒

毒撚係科大都要比人笑

唔笑毒撚笑邊個

sosc 1270 好唔好讀?
同埋sa 係咪讀一個就夠

唔好
個prof跟足指引俾grade

但啲內容呢?算唔算易
新年又要交annual report

新年做食蕉好過啦
audit又peak season咁獲
食蕉講句新年快樂又有利是收
雙糧都有份
讀chem嘅垃圾 新年點應付班親戚呀?

同佢講 遲下做法證

又要比人串做狗

鍵騎又會點應付

同佢講 遲下做法證

又要比人串做狗

鍵騎又會點應付

讀Civil咪即係做地盤佬囉

新年做食蕉好過啦
audit又peak season咁獲
食蕉講句新年快樂又有利是收
雙糧都有份

應該唔會做audit 啦
做bank或者MT好似好啲
再唔係做番老本行 反正識人同有牌在手
PPE valuation 一般係點做
究竟sosc1440 讀d乜?
頭先睇reg course野,點解會連econ3113都exclude 1440

我諗做audit個個都係9計/跟番past year practise
無人會認真計到岩
頭先睇reg course野,點解會連econ3113都exclude 1440

ching到底你係咪每日都moon course d野

我諗做audit個個都係9計/跟番past year practise
無人會認真計到岩

摺拉俠教我corporate valuation ok?
到底而家1960 1980仲係唔係好grade

ching到底你係咪每日都moon course d野

毒L

無人會認真計到岩

水清專家

無人會認真計到岩

水清專家

佢做大快活都唔識去bbg搵wacc wor

無人會認真計到岩

水清專家

搵撚完咪又係要自己chok 特別係你舊濕鳩market return btw, now very sad, want drink tmr lunch? i will go sheung wan tmr morning

水清專家

搵撚完咪又係要自己chok 特別係你舊濕鳩market return btw, now very sad, want drink tmr lunch? i will go sheung wan tmr morning

Lunch lomo meh, 我in worldquant ah
新post再留
想swap hall
Hall 3 男 double
Swap
Hall6 男 double
有興趣既巴打留個言 我再搵你
好緊急

再推一推
日文係咪年年都爆

我想reg日文

第二日好似都無位

第一日reg

係咪reg親個d都識日文
利申唔識

水清專家

Lunch lomo meh, 我in worldquant ah

第二日好似都無位

第一日reg

係咪reg親個d都識日文
利申唔識

我都唔識 純粹想學下
year2係咪25號 reg科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞