[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
year2係咪25號 reg科

上sis 睇啦
早晨牙
busi有無可能overload到21?

有 試過
早晨牙

早晨

早晨牙
又係時候估1960/1980 wait list最多可以wait到幾多

有 試過

用咩理由
祝大家reg到好科
唔洗reg科

有 試過

用咩理由

唔係睇TGA?

有 試過

用咩理由

唔係睇TGA?

gpa最多20喎
我想要多1 cred

用咩理由

唔係睇TGA?

gpa最多20喎
我想要多1 cred

之前試過,就咁打想讀多個course等自己第時準時grad

唔係睇TGA?

gpa最多20喎
我想要多1 cred

我係用依個理由
果陣placement咗一個sem個又想準時grad

用咩理由

唔係睇TGA?

gpa最多20喎
我想要多1 cred

試下再問下先
望住想讀個course 既avail位跌既心情好似玩跳樓機

讀啲野冷門到無人take
懷疑會同個prof 單對單上
又係時候估1960/1980 wait list最多可以wait到幾多

1960已經wait緊

即係year 3都唔駛諗啦

yr 4表示都wait list

以往都有d冷門course 霸住個LTA
CGA 3.2xx seng exchange到依家都未出offer正唔正常?

以往都有d冷門course 霸住個LTA

見過LTA enroll左的人20都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞