[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人想john bba whatsapp grp

小圈子

屌你老母

古清禾john

上去望下先,到時先學就

唔係好記得shopping cart嗰用法
揀左要嘅班入去 到時係shopping cart 再人手swap
啲人話會快少少係因為減少左揀班嘅時間?

Shopping cart可以swap既咩?

咁shopping cart其實有咩用

古清禾john

不了,搵新人撚既

小圈子

屌你老母

小圈子
Hooters 啲女

古清禾john

不了,搵新人撚既

入邊得一堆losers 369

department都唔一定搵到

咁好過幫都唔幫嘅

搵intern睇成績 睇到yr3 fall
yr3 spring/yr4 hea讀就ok

咁如果我得gpa但冇乜活動同工作經驗會唔會好輸蝕

我0活動0工作經驗

奈亞子有癲list
Sosc 1661

古清禾john

不了,搵新人撚既

入邊得一堆losers 369

成班垃圾, yr4 49000 果件垃圾之最
9月番黎之後個個sem都要3.9or above
癡撚線食完飯洽左陣都夢遺。。

岩岩睇返上個po 有巴打講過下點swap了

番到5月,去個旅行又番工番到9月開sem

咁好過幫都唔幫嘅

我0活動0工作經驗

奈亞子有癲list

with who

with who

partner
話說中lang係咪下年改制?
話說中lang係咪下年改制?

我都想知
Sosc 1661

係咪真係好爛grade
Sosc 1661

係咪真係好爛grade

唔係政府盲絕對唔會爛grade
但如果真係我討厭政治咁爛grade都抵撚死啦
Sosc 1661

係咪真係好爛grade

Year 1會唔會reg唔到

咁好過幫都唔幫嘅

我0活動0工作經驗

奈亞子有癲list

要幾多成績先有好intern做?

係咪真係好爛grade

Year 1會唔會reg唔到

呢科應該易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞