[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

yes ah

做曬in train report未

已經交晒

你係group A/B?
1661發生咩事

又話無人讀

冷靜啲 開sem 會放quota
另外add drop 起碼幾十人會drop

而家wait緊既>shss hold

以前咁多人讀?

15 spring因為雨革wait到仆街
15 fall因為比人secret屌爛grade屌得多就少左人reg

但條wait list成百幾
就算聽日reg都唔輪到我啦
有冇巴打讀過scie 1110 知道take 唔take attendance

no

呢個係咪好多ire讀

應該唔係,就算係咪ire關係都唔大其實
各位手足點睇huma1811
得report同final,好似幾輕鬆咁

又話無人讀

以前咁多人讀?

多個兩個
多人reg啫 上堂半個hall 都無
mt 之後更加

yes 0 workload其實真係幾吸引

比連登仔推完一定爆哂waitlist

希望聽日多d year1試下wait mech1905 moses班
肯定獲益良多

agger
仲係得 pre-reg 4 cred
IS 有冇咁多人讀呀

咪就係
1科IS都未reg到
swap係咪加shopping cart 無用咖
要自己夠鐘先去swap嗰個位自己搞
唔記得左
我祝垃圾chem撚呢個sem日日九點堂加天地堂
科科爛晒grade
tga唔過2
拍拖嘅俾女飛
冇女嘅出唔同pool

點解要針對chem撚?

chem撚多數都係仆街嚟
又廢又要威,哪來的自信?

有冇例子?
1661發生咩事

又話無人讀

以前咁多人讀?

15 fall因為比人secret屌爛grade屌得多就少左人reg

1661waitlist 116 available 113 wo
無左留位quota同埋第一堂實大把人drop
year1絕對有機
1661發生咩事

又話無人讀

以前咁多人讀?

1661waitlist 116 available 113 wo
year1絕對有機

分分鐘第一堂講唔考mc,睇有仲有幾多人讀
LANG4034 Assessment
In-class review of a sample lab report 10%

Design project overview presentation (in groups) 15%

Design project proposal presentation and Q&A on a component/simple device (in groups) 20%

Short written project overview (individual) 20%

Design project proposal report on a component/simple device (individual) 25%

科科爛晒grade
tga唔過2
拍拖嘅俾女飛
冇女嘅出唔同pool

點解要針對chem撚?

有冇例子?

竹soc三子
我見ENVR 1050 係cc SA 同 cc S&T
有冇人知係SA同S&T都計定係點

應該唔會double count架啵

你想計邊個就邊個
只係count1個

點揀?

year1絕對有機

分分鐘第一堂講唔考mc,睇有仲有幾多人讀

Year 1 果時讀
上堂嘅三分一都唔知有冇
科科爛晒grade
tga唔過2
拍拖嘅俾女飛
冇女嘅出唔同pool

點解要針對chem撚?

有冇例子?

竹soc三子

是但搵個上左任何一支莊嘅chem撚都係例子
或者你同班chem撚相處下就可以feel到
Acct3020 Shiheng Wang 大陸婆唔比用電腦上堂要print所有notes
On 9 大陸婆
我見ENVR 1050 係cc SA 同 cc S&T
有冇人知係SA同S&T都計定係點

應該唔會double count架啵

你想計邊個就邊個
只係count1個

點揀?

唔使而家揀,讀咗先
grad嗰陣個system會自動幫你揀最適當嘅choice

yes ah

做曬in train report未

已經交晒

你係group A/B?

其實最遲嗰group星期一都完左啦
交晒report都唔代表啲咩
所以唔洗估
一科LANG=兩科workload

有冇例子?

竹soc三子

是但搵個上左任何一支莊嘅chem撚都係例子
或者你同班chem撚相處下就可以feel到

走堂戰士 冇乜chem fd
一科LANG=兩科workload

不過4字頭lang 靚grade過1 2字頭lang
Acct3020 Shiheng Wang 大陸婆唔比用電腦上堂要print所有notes
On 9 大陸婆

屌諗住任sit 所以reg左9點堂
仆街點知今年加in class
好慘 大家又喺度鬥reg course
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞