[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
名額有限, 慾報從速!
Year 1特別優惠,由即日起報讀科技大學MATH 1014 Calculus II 課程 (總值高達港幣$8400) 可享有全額豁免費用

報讀完1014, 一方面可以獲取終生受用既微積分之外

更重要既係你可以獲得通往科大Science School第二神科既入場券! MAEC, 俗稱Maths & Econ, 多年來孕育左多位傑出校友!
即刻黎睇下D名人同校友見證!

"如果我冇讀過微積分,我唔會寫到相對論出黎,感謝科大,感謝1014 " - Issac Newton
"多謝MAEC提供比我既優質課程同全面既訓練! " - Leung Siu Fai

咁優惠既價格,咁豐盛既回報,仲等?

Year 1既你都冇咩好reg架啦, 點解唔比1014一個機會? 你既一生,就此改變!

MAEC 既讀fall 1014 唔好咩
一科LANG=兩科workload

不過4字頭lang 靚grade過1 2字頭lang

唔係睇tutor?定全部一齊拉

憑經驗
男tutor係會好grade啲
PHYS1003係咪已經無機會REG到

冇啦屌 係連登已經推到傻, Year 1 930就或者有

0930希望wait到
Please note that your connection(s) to other administrative system(s), if any, will remain as active. Would you like to disconnect from those connection(s) as well? 我兩日前已經係咁,吊點reg科呀
認真一問,maec同phys會點揀
Please note that your connection(s) to other administrative system(s), if any, will remain as active. Would you like to disconnect from those connection(s) as well? 我兩日前已經係咁,吊點reg科呀

用ie

Phys乞食
名額有限, 欲報從速!
Year 1特別優惠,由即日起報讀科技大學MATH 1014 Calculus II 課程 (總值高達港幣$8400) 可享有全額豁免費用

更重要既係你可以獲得通往科大Science School第二神科既入場券! MAEC, 俗稱Maths & Econ, 多年來孕育左多位傑出校友! 要入讀MAEC, Year 1既你必須係Year 1 Spring Sem完結既限期前修畢MATH 1014, 否則你就會與依個可能係你人生中最大既寶藏失之交臂, 皆因美好既事物一迅即逝, Spring sem走左, Fall sem就唔會返黎!

接住落黎即刻睇下D名人同校友見證!
"如果我冇讀過微積分,我唔會寫到相對論出黎,感謝科大,感謝1014 " - Issac Newton
"多謝MAEC提供比我既優質課程同全面既訓練! " - Leung Siu Fai

Year 1既你都冇咩好reg架啦, 點解唔比1014一個機會? 你既一生,就此改變!

8400係點計出黎
名額有限, 欲報從速!

更重要既係你可以獲得通往科大Science School第二神科既入場券! MAEC, 俗稱Maths & Econ, 多年來孕育左多位傑出校友! 要入讀MAEC, Year 1既你必須係Year 1 Spring Sem完結既限期前修畢MATH 1014, 否則你就會與依個可能係你人生中最大既寶藏失之交臂, 皆因美好既事物一迅即逝, Spring sem走左, Fall sem就唔會返黎!

8400係點計出黎

用credit計學費?
phys1114推薦邊個prof

自己諗,唔好後悔就得
phys1114推薦邊個prof

梁伯上堂唔畀用電話電腦,所以你會好專心聽書
陳天文上堂不過不失,唔算悶
最緊要兩個都識廣東話,易溝通
咁即係reg唔reg1661好
收到風, 我手足老蘭usb cfa 10 part 全部70%up

低調啲ok?
名額有限, 欲報從速!

8400係點計出黎

用credit計學費?

Yes $42000/5
不過最後係免費就唔好計較啦 平左好多架啦

屌backup下年用
考試就貼engine上路吧果篇
名額有限, 欲報從速!

8400係點計出黎

用credit計學費?

屌backup下年用

btw係21050/5啊maec
year3 CIVL2510 第一日就swap lab3 個條撚屌
我屌你老母臭化

year3仲讀2510

sor牙我黎
頂死左你唔好意思
year3 CIVL2510 第一日就swap lab3 個條撚屌
我屌你老母臭化

year3仲讀2510

係kikkert年代的確係F唔少人
名額有限, 欲報從速!

8400係點計出黎

用credit計學費?

屌backup下年用

btw係21050/5啊maec

engine仔 上路吧
仲有希特拉條片
1661 waitlist 128仲有冇機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞