[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
sci yr1想問下comp1021同1022Q係咪可以互換
例如math department張圖:
寫住comp1021係必要 但我spring sem想reg 1022Q驚佢屈鳩我唔比我讀1021
我知條問題好on9但跪求解答

math department就唔知 但係science school requirement 就係comp q都得
好想搵支酒隊死自己算數

聽晚過澳門
托支白蘭地番黎大家乾左佢點睇

記得留返車錢比自己
好想搵支酒隊死自己算數

聽晚過澳門

記得留返車錢比自己

贏錢番黎請飲野又點話
sci yr1想問下comp1021同1022Q係咪可以互換
寫住comp1021係必要 但我spring sem想reg 1022Q驚佢屈鳩我唔比我讀1021

math department就唔知 但係science school requirement 就係comp q都得

唔一定係1021
話時話 ECOF係咪唔計FINA quota

唔一定係1021

姐係我可以放心reg1022Q
巴打們點睇sosc2280, 見佢個topic幾有趣

超chur and 爛grade prof.
但一定學到野
好想搵支酒隊死自己算數

聽晚過澳門

好撚想過大海 狗會on99
早左起身未reg得

唔一定係1021

姐係我可以放心reg1022Q

comp係sci school requirment
所有major都係1021 1022pq 3揀1
早左起身未reg得

屌330
唔好霸我個lab session啊
利申 3:30 先reg
無知一問。啲course reserve畀school嘅位,如果最後school嘅人reg唔哂會唔會放啲出嚟畀free?
屌,有啲1999
無知一問。啲course reserve畀school嘅位,如果最後school嘅人reg唔哂會唔會放啲出嚟畀free?

係 大約開sem先放
話時話 ECOF係咪唔計FINA quota

ecof好似當first maj econ second maj fina

係 大約開sem先放

多謝你嘅解答
前幾頁講可以apply到21cre既
佢都只係批左20cre比我
reg完科訓唔返

個3個programming course都得

利申final year maths
Huma讀邊個好? 見上面啲巴打話1102好 但我完全唔識音樂喎
Phy1001同1003邊個好啲?
Fina1303好唔好讀? 對maj fina有冇幫助?
感謝各巴打
新post再留
想swap hall
Hall 3 男 double
Swap
Hall6 男 double
有興趣既巴打留個言 我再搵你
好緊急

再推呀!!
有無人想swap hall呀
前幾頁講可以apply到21cre既
佢都只係批左20cre比我

唔知
Huma讀邊個好? 見上面啲巴打話1102好 但我完全唔識音樂喎
Phy1001同1003邊個好啲?
Fina1303好唔好讀? 對maj fina有冇幫助?
感謝各巴打

Fina1303好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞