[HKUST] 科大討論區 - 雞年之大家要reg到好科 (8)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下underload係咪要申請?

出現了

hello

勁耐無見囉

仲悲唔悲情

過得好好cga gga 2.86到
讀左128creds
今個sem 6creds+ 可以exclude 10creds到
second up minor business應該ok
對我呢d廢柴已經滿足
一路keep住翻part time intern
剛同女友慶祝兩年
呢個sem全力搵工

搵到工就滿足

搵工好運

唔洗a住grad就滿足

比d信心實有

呢d野 唔係有信心就事成
利申: 如無意外A0 grad

mk

吹牙

係大陸買囉

應該過完年先番到黎

出現了

hello

勁耐無見囉

仲悲唔悲情

讀左128creds
今個sem 6creds+ 可以exclude 10creds到
對我呢d廢柴已經滿足
剛同女友慶祝兩年
呢個sem全力搵工

搵到工就滿足

搵工好運

唔洗a住grad就滿足

比d信心實有

出黎做野仲難呀ching

出現了

hello

勁耐無見囉

仲悲唔悲情

讀左128creds
對我呢d廢柴已經滿足
剛同女友慶祝兩年
呢個sem全力搵工

搵到工就滿足

搵工好運

唔洗a住grad就滿足

比d信心實有

唔到我控制 造化弄人, 死返去飲酒

出現了

hello

勁耐無見囉

仲悲唔悲情

讀左128creds
對我呢d廢柴已經滿足
剛同女友慶祝兩年
呢個sem全力搵工

搵到工就滿足

搵工好運

唔洗a住grad就滿足

比d信心實有

ching好唔好白簡地
放假開支飲下?

出現了

hello

勁耐無見囉

仲悲唔悲情

讀左128creds
對我呢d廢柴已經滿足
剛同女友慶祝兩年
呢個sem全力搵工

搵到工就滿足

搵工好運

唔洗a住grad就滿足

比d信心實有

ching好唔好白簡地
放假開支飲下?

未飲過, 最近學飲whisky, 不過me 酒量麻麻
Econ sunny huang教成點?

新黎架,點答你呀寶寶

新黎架,點答你呀寶寶

上個sem有教3133 可能有人知
fina3103 邊個prof好?

新黎架,點答你呀寶寶

上個sem有教3133 可能有人知

有無邊個讀左
有幾多人已經收到seng exchange offer?

收到
SSC-SA d 科...

屌mgmt1120 roger教咁多人reg

根本諗唔到邊個好,1661又驚爛
Ssc-snt又係舊舊都屎
申請drop required courses//overload需需要作理由 要既話作咩好

Huma都成堆屎

Huma都成堆屎

huma最好應該係1000+1001
巴打們點睇sosc2280, 見佢個topic幾有趣
好想搵支酒隊死自己算數
Yr2 major Fina
Pre reg得5credit 淨係讀politics 冇讀過其他cc
應該點reg好
sci yr1想問下comp1021同1022Q係咪可以互換
例如math department張圖:
寫住comp1021係必要 但我spring sem想reg 1022Q驚佢屈鳩我唔比我讀1021
我知條問題好on9但跪求解答
好想搵支酒隊死自己算數

聽晚過澳門
托支白蘭地番黎大家乾左佢點睇

Phys1003+1112
HUMA 1720 堂堂take attendance同每個星期都有功課,竟然都咁多人reg

Logic 我都想讀

1720係咪姐係以前用廣東話教果個1700 course
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞