召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
點dm ?

可以過番格離post 討論

但開名就打手咩
我去過做針清 之後爛面
唔係幾粒個啲 係成塊面爛哂
最後要睇皮膚科食藥
其實班beggar 做極仲有都唔係冇道理
以catie 為例
因為之前幾次事件 係國貨事件之後
我就冇follow佢既野
今日係youtube 見到佢loreal 新片
淨睇封面都估到邊三幅屁
又係咩 係開架冇見過啲咁既色
包裝同色調好有質感 一係都冇廉價感
呢啲說話 佢之前啲片都講過 都係呢幾句

雖然我唔買 但想去睇下cm
因為係ptt睇過啲評價真係麻麻
點知差唔多全部讚
話佢白左好多
有人話佢一味出廣告亂推
都有人撐
大佬呀 我有興趣咪上網做功課睇review
但你地班人都唔係真review
好似黃子華話齋我做完功課又要做功課?
我明我買野要自己負責
我都明個個膚質唔一樣 唔係你鍾意我都會岩
但講真 你地係咪真心做review 心照啦
留名睇佢派飛
花姐俾二百八我 再以相同look出現 我都可以勉強去當睇下笑片
jade隻狗又參加比賽
就黎連佢啲狗都會有廣告有pr gift
點解冇人講minnie
不值一提
係後生定老d個個同你做?
我比後生個個清過兩次 都係清完仲衰
得罪講句
原來呢到都會有人去begger介紹既地方做美容
難怪佢地長做長有
係因為liz推先去 唔係價錢問題 點解會有痴線西,係因為begger 成日9屎垃圾都話好 咁我信左其中一個 就伏左 要貪平香港都大把 甚至返大陸 我唔洗走兩轉韓國去整啦
突然見到呢句「我諗係你整果間有問題姐」
我就係話liz介紹有問題,同大家分享 叫大家唔好信同唔好去

下面1900蚊 老實講 我係因為liz介紹先考慮去韓國整 去兩轉加埋條數都好襟計, 要慳,我會留返係香港整 mybelief 都係三千鬆!
腿張開
效果點,keep到?
過2個討論化妝 ga post 問我丫2個我都睇
我唔係度再講喇
廢時比人話騎劫左呢度
痴撚線 手殘到 睇完邊個仲想買 成個癲婆咁 倒米
Catie依寄啲views比以前少左勁多
抵佢有今日
我三四年前仲係中學雞嗰陣都去過虰虰推介嘅facial鋪做facial 都唔算伏嘅 先300幾蚊唔洗買package 不過無乜效 做咗一次就無去
佢刪左個POST?個POST唔見左
Yes del左 睇唔到了 原本係兩段video黎
呀sa果d又係咁 真係見到都唔想買 個個用到d頭髮打晒風咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞