召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
其實係好難發掘到香港有新youtuber
好多都覺得無其他人睇咪睇住先
搞到佢地長做長有
佢先前話百貨公司賣嘅床單啲花好娘,我好肯定佢冇去百貨公司睇過,佢最鍾意嘅Sogo有乜理由會冇淨色床單,又想R人送俾佢做結婚禮物?好心啦,有時有折成套二千有找架啦,或者快啲去百貨公司搵下再影相tag人個brand啦,唔tag係share唔到好野俾大家架嘛
其實係好用既
我見水魚以前拍煲湯片都有用
煲左幾個鍾d水都冇少到
呀email又想講自己與眾不同
呢條女真係煩撚到上太空
佢少左成1千個follow
記得佢前日12.4k
依家得11.4k
佢根本就係覺得香港貴 唔捨得買 之後就話人娘
Sogo有淨色 可能要500蚊
但淘寶就100蚊
淨色床單買咁貴又冇人知
Le煲就唔同 一睇就認得
所以le煲值得買 床單咪上淘寶
先唔好講淘寶D床單乾唔乾淨,唔知用咩造,
最重要既係無得摸上手,點知夠唔夠滑同舒服
如果佢對生活咁有要求點會接受到用埋D唔靚料既又鞋既床單

Beggar收禮物連thank you都唔使講
窮酸老泥m扮自購啊?
冇樓冇車 要痴外家架前77人車先用得著架bb車啦

Stokke即時downgrade cheap哂
蝦乾咁知性咁精明,唔係唔知外國有好多brands都有淨色床單賣啊?而且free shipping添!
我都買咗stokke床 bb車同凳俾個仔 見到佢地成套送真係覺得好灰 我用自己賺返黎既錢買 佢地就坐係屋企等啲嘢送上門
咁公道講句,可能真係佢地自己買嘅...我諗sponsor點都要加d hashtag掛
用乞番黎嘅錢買
留名

依家興著睡衣出街

2:22 一路播碟一路唱但唱錯歌詞?
外國好多鬼妹都係咁着
至於着得俗唔俗就人嘅問題
係, 之前貪平係ikea買淨色床單
但已經覺得好鞋, 訓落去唔舒服
淘寶野應該仲差
床單真係要買好少少
我剩係覺得佢laa埋口面唱好核突,佢個蘋果肌

佢唱錯果到唔知係伴唱定佢播著碟較細咗自己把聲打底
左一都ok
南瓜似
Icu襯得最柒
成個saw咁
你啱
其實j lou鬼妹黎講都幾一般
五官咁出都完全無吊打既感覺 反而覺得佢面都幾闊
你明白我講乜
望住佢地真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞