召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
笑撚死
btw依條女近排煩到痴左線
日日po佢行左幾左萬里路又做尖
好煩呀冇人想知呀
你日日行左幾多步路關我地咩樹?
仲有 做尖又借啲以跑步影住對波鄧下鄧下
另外,佢影住佢老母係咁講英文,又話teary又盛
但係佢老母都聽唔明架啦屌,講返鄉下話啦戇鳩
幾萬里路*
佢 post 出嚟實係覺得咁做好 funny 好 cute
事實係無品大陸喱前世未出過街食飯先會做啲咁影響人嘅嘢
試諗下當人哋食緊個 starter 有一陣榴蓮味飄過嚟有幾破壞氣氛
利申:好鍾意食榴蓮但覺得佢咁樣好無禮貌同 cheap
屌睇哂佢今日啲story真係頂唔緊
1. 啲鄉音
2. 啲9叫
3. 啲榴槤
4. 佢對住佢哥勁做作而佢哥係dun give a shit
5. 佢老母聽佢講英文係呆咗 對住老母呀 你估老外呀珍?

5. 我覺得佢想學 carmina 咁,扮出身好扮呀媽有文化
佢個咀。。令我諗起雞腎
佢好似係知既
後尾有抹番
anyway佢一唔係廣告既片就好冇內容
係咁咦化啲平時化開既妝就當分享左個妝
話傾計都係自己鳩up啲嘢
又唔係開live同人互動 都唔知佢傾乜春
其實如果佢要咁做嘅話最睇唔起佢嘅人就係佢自己
出身無得揀咪學接受囉
呢到啲痴線西個個住私樓養番狗咩
俾人話咗咁耐都唔化 完全係想偽造另一個林智恩出嚟
連家庭出身都想fake
其實你阿媽係咪貴婦你係咪嚟自上流 一開口就知
學面對自己啦introvert
Stephy個啲咪又公屋出身 人地一樣拎影后
你介意自己come from where咪唔好提
洗唔洗做作成咁
連續兩次俾人影/自己影出嚟佢發姣時對面真係完全唔想理佢
啱呀,父母係無得揀
佢屋企唔係咩大富大貴,但都正正常常家庭啦
佢成日扮上流真係好柒同煩
我覺得佢地食餐廳食榴槤蛋糕真係好自私
仲要好似好自豪咁講成間餐廳都係榴槤味
人地蛋糕鋪仲要等佢半個鐘拎蛋糕
阻人收工真係正仆街

蝗到不得了
好嘔心
痴撚線 佢係咪扮abc扮到走火入魔
佢係咪想轉行諧星路線
又影自己痴埋班鬼婆鬼佬 睇得佢喺咁影到人地好老尷
睇得出

髮型係呢條友幫佢set
可能農民俾Elva張相叫佢照抄
佢真係發撚緊明星夢 credit埋hair
好想KOL文化快啲末落然後睇呢班不學無術爆煲
係呀
因為超~~~~~~~~~~~多人話阿庚似阿sa

屌岩岩睇農民story ,佢話「好耐冇拍sorry啦」
story都唔識讀
但佢日撚日都拍好撚多story 架喎 可能真係講緊第d嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞