召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
下面個人
一個就整到餐廳成陣味
一個就棟隻腳整污糟d地方
佢地自己柒咪算仲要騷擾人
「我的確係有公德心的」
呢個係咩句子結構?
我真係唔信佢會用消毒紙巾
班大種乞衣擺幾多名牌上身、著到幾自以為身光頸靚都好啦
都係狗改了食屎嘅無修養垃圾
我以為上咗年紀無乜文化嘅大叔大嬸先做啲咁嘅嘢
正想咁講 其實講咁多大話,感覺係點架?
有呢個衛生意識就唔會做啲咁嘅行徑啦
真係好笑
冇人想去呀
我comment 話搵隻佢踩上佢塊臉再拎消毒紙巾都好有公德心 比佢block尻左
屌你 再註冊再留
咩料
雖然明知佢唔會露,只係玩啲on 9 gimmick嘢
但講真你咩樣咩身材, 是否太有自信
唔係覺得有人想睇你裸體呀嘛

過主啦暗星
我都留咗,5分鐘即block
究竟用只係咁岩定覺得呢度又只好啲
寧願係話用語音又好 打錯又好
咩呢度用只好啲 咩句子結構用只好啲呀
只你老母咩
280睇佢裸體 仲要去洗眼
垃圾陳庚佑
夠膽做唔夠認
衰過蝗
著幾多名牌
用幾多靚嘢都無用
無見識
無文化
無教養
點扮上菜都無用
今日睇完個vlog之後就上來睇下有冇人講,佢真係勁作撞 見到阻人收工拎蛋糕已經黑人憎,仲要一入間鋪人地都趕著閂門走佢仲係到話自己係youtuber要佢地follow自己,有幾厚面皮先做得出

係餐廳又係bar到r水吹但又好姣好難頂,叫人follow自己,又話自己introvert但係成日姣著r水吹佢

榴槤果到真係完全冇諗過其他同一間餐廳嘅人,唔鍾意榴槤真係聞到少少都想嘔邊食得落飯,食蛋糕又係咁傻笑唔知有咩好笑

佢整得啲story同vlog出來就係覺得自己冇問題仲覺得自己好有娛樂性好talkative,究竟一個人有幾inconsiderate先可以覺得自己阻著人影響人係冇問題?
蝗珍 影自己同人吹水就影咁耐
老母生日就得嗰少少
大家明佢啲所謂vlog係想點啦
你唔講我都冇留意到,係喎 除咗隻狗用來呃like,老母都係用來呃like
又要避開鞋底又要拎濕紙巾抹返
都要棟高隻腳影相
咁樣做係咪型啲架啫老泥spoon
spoon姐其實如果你係有公德心一開始就唔好放隻腳上去啦 就算用左濕紙巾又點?呢個行為都無低消到你放隻腳 無公德心呢個行為窩 啊老泥spoon你明唔明啊

係度扮體貼扮低調
你個牛油果先生一早喺自己IG post晒相啦
仲tag埋你添 不過有人remove tag咋嘛
頂佢122k又扮打錯字12.2k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞