召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
其實佢去果間美容院係邊間黎
係中環擺花街 果陣睇完佢片真係白痴到問佢係邊間走去試 明明我想做反佢果隻針清 去到就sell我做其他貴d 做左隻用gel定唔知cream 按摩既 佢「賴」埋上我額頭d頭髮 搞到出反街好似十幾日冇洗頭 係中環啊大佬 即刻狗衝返屋企頂
㩒錯負皮
可能因為佢以前細個
宜家片嘅質素高過以前好多
可以睇返
又算靚又叻屋企環境應該幾好
個人嘅氣質都係唔同啲
有另一個叫Claudia wan 都幾好
又係係加拿大讀書但而家返咗嚟香港
Sherry都睇左好耐!! 由好耐之前拍$12蚊店haul片到依家 無論片嘅質素同化妝都進步左好多

Cowboys make better lovers
暗示鐘意騎馬?
Btw佢好撚柒
唔清楚 可能要睇番之前d post/ google
但beth啲ad都好中肯
至少唔係收禮就狗屎垃圾都話好用
最近就唔知
但對上bb個眼影盤佢都有講唔好用
相反icu咩鳩都吹奏
利申 我好少睇beth
但相比其他垃圾youtuber 對佢冇咁反感
追咗咁多個po真係忍唔住第一次留cm
到底做乜撚野
佢定虰好笑啲
講起好早期嘅youtuber,以前睇開呢個,可惜佢有排好似有情緒病就慢慢退落黎

虰樣衰d啦,呢個唔知乜水,但present出黎個feel幾健康
台灣人出ad片 係好仔細咁去分析件產品 外觀睇落點、優點缺點、適合咩膚質或者咩膚質既可能成效唔顯著、上妝效果手法(雖然有時稍微長氣)

香港人出ad片 往往係要懶係野咁 假分享真廣告
講到自己最近真係有乜嘢膚質啊髮質問題 次次呃人睇就係開頭講下日常生活作息點改善啊點點點,然後突然話最近專用乜嘢產品 讀稿咁讀啲功效 然後感受係效果好顯著啊 好有用啊 化妝品既話就係好靚啊 勁靚囉 真係超靚啊(之類一堆廢話)好自然啊 妝感好好啊 毛孔唔見曬啦(但係打燈打到乜柒都睇唔到 塊面反光咁

大佬啊 你地出廣告片就係等於sale件product啫 sale到咁撚樣 邊忽吸引到客啊
台灣人出ad片 係好仔細咁去分析件產品 外觀睇落點、優點缺點、適合咩膚質或者咩膚質既可能成效唔顯著、上妝效果手法(雖然有時稍微長氣)

香港人出ad片 往往係要懶係野咁 假分享真廣告
講到自己最近真係有乜嘢膚質啊髮質問題 次次呃人睇就係開頭講下日常生活作息點改善啊點點點,然後突然話最近轉用乜嘢產品 讀稿咁讀啲功效 然後感受係效果好顯著啊 好有用啊 化妝品既話就係好靚啊 勁靚囉 真係超靚啊(之類一堆廢話)好自然啊 妝感好好啊 毛孔唔見曬啦(但係打燈打到乜柒都睇唔到 塊面反光咁

大佬啊 你地出廣告片就係等於sale件product啫 sale到咁撚樣 邊忽吸引到客啊
真㗎咩?

Eli嬸

匙羹寶寶呢排連story都冇乜點post
淨係出廣告post
十日之內4個廣告(已經冇計68個啲)

香港時尚美妝Youtube界可唔可以有啲新血入黎

踢走呢批淨係識post廣告
出左名就放棄Youtube嘅Begger
以前都好鍾意睇佢
覺得佢樣同氣質都同張鈞甯有啲似 可惜依家已經唔拍youtube
無用嫁 個大環境係咁 再有心既人拍耐左 都會係咁
當唔拍片都可以有錢有禮物 就唔會想成日拍
當然都視乎自己良心啦

你睇下牛油果公主 柒到咁都仲有得撈 你就知成個生態幾劣 觀眾完全無辦法制衡到佢地
好似老泥m candytong merryso 呢啲
片都無拍過 pr gift就日日收
仲有大把廣告ig post
係就最好啦 一邊收一邊話好辛苦呀好辛苦呀 要影相做swatches 又要po ig打caption 又要湊仔 好辛苦呀 雖然我有呀媽 一個工人 一個陪月 但我都好辛苦呀
屌你個肺 你已經home office 9成湊仔1成做你所謂beauty野 收得影得咁辛苦唔好做囉咪 又要做雞又要攞貞節牌坊 係咁話我拍片呀拍片呀 不過你地投住票先啦我要湊仔 但我又有時間收pr禮物unbox喎 淨低個半成時間就用黎呻我老公掛住做野唔陪我 吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞