召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
想像下全程得佢一個自high喺度扮abc講英文 佢阿哥阿嫂果啲全部poker face 如果我係隔離檯應該會以為佢痴線
點解阿嫂唔鍾意佢 點解佢個post開到十幾個
係有原因既
其實佢咁樣自己呀哥 呀嫂會點諗

邊位痴線西
老泥覆得咁假呀
Lancome太寵我的觀眾和朋友們之虰虰又送giveaway啦
個OMG有聲
oh my got

天拿叫wzq吖嘛 來自邊度唔駛問啦
一只大南瓜
仲有個mmm R friend

點解我唔明咩叫好聽啲
1999 當解話?仲柒過唔應
佢自己睇返佢自己講嘅嘢會唔會明
有冇人有睇taylor r youtube
佢好紅 同埋d片內容幾正 又唔造作 仲要靚女
老泥妹係地盤出尼?
放對鞋上張凳到 冇d公德心

https://www.instagram.com/p/Bpe_Lx7Foy3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=16fkfxtqguyyt
正想講
有睇啊
自從佢行返歐美風睇佢 覺得佢好真同埋真係好靚好似公仔
最近under buzzfeed 個youtube 分channel As/In 有引用佢整花樽頭 見到樓下好多人讚佢都覺得好開心
佢行歐美風正過行日系嗰時好多
由佢做vivi model 開始follow 佢,真心覺得佢好正
見個個都用錯曬幫Dyson倒米
大陰唇條老母生日片真係好撚扮野
好想一拳鐘落去
你個嘢壞咗呀
外國幾千萬訂閱都要自己買。
香港就當垃圾派
渡邊直美
見完珍姐個vlog 都打冷震頂佢唔順
阻人放工仲講到自己大條道理咁
一見到d 鬼仔waiter即刻姣出面
係中環中價餐廳食飯 正常常識都知餐廳唔可以帶咁濃味既食物入去影響其他客人 佢仲要好proud of自己買個蛋糕好好食 搞到成間餐廳都係榴槤味

究竟幾無家教先可以咁樣
影響到人都不自知 蝗底基因真係改不了
佢以為自己好撚型???都唔知P左幾多啦
tune到d色污污糟糟咁
Btw下次cap出黎, 唔好要人禁入去俾view佢
其實珍珍真係成個樣唔同左
面側邊果兩隻角冇左
對眼大左勁多
個嘴又厚左好多
睇返舊片就好清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞