召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
你係咪上個po狙擊coffee 大肚倒立條友黎
人地幾時結婚關你撚事咩 中出爽完又有得住私家生 又有私樓住 coffee自己都搵幾萬一個月啦 要結隨時結得 大把人都係想生b先結婚 你出街指住d大肚婆問下佢地係咪有左先結婚囉

利申 冇睇coffee 純粹覺得關你撚事咩
呢條仆街好輕拎人event時啲product著上身影相再扮個brand dress佢
或者自己買再tag個brand
有左先結事少
但佢之前又搵老細又盛 出條唔要得既男人先好笑
上左岸咪算囉
個個女人嫁得好都想曬命架啦 可能d ex對佢好差
佢同haha行差唔多路線 都係sell人生教練知性image 所以要講下呢d野食ol水

利申 鳩up
有兩個人咖咩?! 我只去過一次 個時仲係老闆自己一個單拖
同佢傾計 佢話唔知原來Kayanc咁出名 好多客係佢介紹過黎
新booking要等兩個月

我皮膚唔好個時真係好衝動 鬼um眼
睇完佢條片覺得針清完好似好咗啲
咁就抵死中伏 真係血的教訓
唔洗幾日已經成塊面爛
本身冇事嘅位都俾佢針到爛
個老闆仲叫我每兩星期去針一次
仲敢俾你繼續整我塊面咩大佬
好彩好得番 雖然洗咗好多錢睇醫生
不過係我抵死 明明一向唔信啲youtuber
但幾粒暗瘡就搞到我推自己去死
岩岩見到農民係柏乳老婆ig留happy bday r乜撚?
不好意思 我從來不攝墊呢句好有骨
我都有去 老個個手勢好d
我keep住做到而家有一年皮膚真係好左
已經唔會爆粒粒除左谷m
好多朋友都話我皮膚點解好左咁多
會唔會係手勢問題?

留左問題問kayanc點解就算要針都唔去番呢間無覆 唔通真係人地唔同佢分佣?
我見到coffee個post都即刻上嚟睇下有冇人講
人地部機都唔係咁用
用都未用啱 就係咁話好用好用
其實係女人結親婚都好鍾意曬
蝦乾特別煩,結成兩年婚 驚死人唔知佢嫁得出咁
記得coffee冇擺酒簡簡單單嫁
平時用直髮夾都唔會半個頭啲頭髮一次過夾架
正常都束起一半頭髮再一執執夾
就咁對支airwrap入去卷兩野就當賣左廣告
個胸位硬成咁都夠膽死話自己無攝墊
有睇呢段 覺得睇完幾燒
睇幾個香港所謂kol示範得咁呢hea諗住唔使買 睇完呢條覺得只係人嘅問題
請問邊到氣質微笑?
成面紋都叫氣質
https://youtu.be/klhRAnBTJyc
人地3百幾萬subscriber 都係自己買
香港嗰啲begger
有睇呢段 覺得睇完幾燒
睇幾個香港所謂kol示範得咁呢hea諗住唔使買 睇完呢條覺得只係人嘅問題

我睇完外國d review 有衝動買
香港o個d真係倒米
希望sf有,唔想香港買,助長班垃圾KOL

不過聽聞髮質硬既用完好快變直
去counter 試左先,然後外國網買

究竟老泥抄撚完未
愈來愈睇唔過眼
但好撚多人讚佢有氣質
唔化妝又殘
化妝又成日成個妝唔協調加埋對con 真係似疆屍
講唔出咩問題 但佢個妝成日都怪怪地咁
灰con灰頭髮 面無血色又搽nude tone唇膏 成個阿嬸啱啱比喪屍咬完未進化哂咁
CL S
個頭一模一樣.....
Btw對腳好撚污糟
佢邊有咁可愛呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞