召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
佢係咪用蝗語拼音輸入法…
所以同雖然個拼音都唔同
利申拼音撚
有得淨係打聲母配詞
識拼音但打開速成
我覺得佢係用語音
但佢本身講野又lur 好似含住啖飯咁
係喎哩個似啲,原來真係咁多人用
我本身都係咁諗,但係咪都要打sy/sr先出到所以/雖然
your.beautyteller幾高質
佢唔算好出名
好多都係自購
睇完真係會俾佢燒到想買
萍嬸成個智障咁
kate 記得佢話係德福買
真係唔好做壞事 睇下個女就知
懷疑啫 因為見佢廣告啲post會提價錢
但睇左佢好多自購post都係推好用又唔會寫
而且搵返kate都有幾個人用呢盒眼影再tag kate
仲有個for more 既tag係日文tag黎
所以kate係有派 咁佢有冇收就唔知啦

雖然佢冇個日文tag 但內容都似
而且佢其他post係有心隱瞞 唔排除呢個都係
佢都冇落自購個tag
樓上都綜合左佢d扮自購post
唔理佢有無收錢出post定試用
但既然唔係自購 好應該利申囉
有d beggar仲會出下片
但佢本身又無拍youtube KOL又唔係
原來follow佢係以為佢呢d ig 仲係真心分享
試用扮自購既行為仲cheap過d beggar
自膠
佢試色swatch都唔係成日有自購tag
但佢17年 已經有去過kate event 同有收其他brand產品
廣告/sponsor 都冇利申
下Kate event都有?佢以咩身分呀
定係open to public 個類
無錯 所以先睇唔過眼
本身諗住寫ig sharing 唔拍片應該唔係太大野心要beg 野, 結果都係走向扮自購假分享嘅結局
收products 唔大問題但可唔可以利申咗先! 痴線西一路介意嘅係賣廣告唔出聲, 就算他日佢地真心share 某啲野係好用, 一諗起佢地有偷賣廣告唔出聲就唔會想再信佢地讚美嘅說話, 都唔知佢地係真定假 就算影相幾正試色幾用心都好都唔會想再睇同跟住買囉
我都係講番我記得佢話係德福買啫
其實我覺得佢嘅妝 無論佢話用咗啲咩產品 一直都係冇咩分別
痴線西一路介意嘅係賣廣告唔出聲

有必要推下pb.sharing唔聲唔聲賣廣告
即刻unfollow屌
較到咁光推到啲色咁白中國紅都變淡粉啦!

不過話說佢收化妝品products 嘅post 都算明顯, 平時佢真心share 出嚟嘅日常妝容post 入面粉底唇膏etc都係high end brands(eg chanel, cpb, hourglass), 突然出posts大讚某啲開架好用都已經好鬼
咪係 個枝黑色精華同油都唔係大牌子
仲有有成車revlon rimmel max factor 咁送比佢
一定要狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞