召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike

係咪想唔再拍片
上回講到原來係jodie供angelamiuz喺ny
如果佢係因為決定返hk發展而唔需要jodie供佢再飛咗jodie嘅話
佢真係好撚仆街
佢段野講得岩
但我覺得根本係d pr縱到佢地咁

E家d kol 影2張相 copy pr比佢段野開個post 就有錢收
Post 下story 寫都唔撚洗寫 又唔洗擺靚佢影
比我都唔想拍片啦 又要set 野又要拍又要剪又要試哂比你睇咁

佢地都係為錢者 你估真係好似佢地一開始咁講 好鍾意拍片咩
真係人唔笑綿喵都

睇台灣/外國YouTuber 好過
留名
係真係假你會知咩?
佢後面story有講話佢唔會放棄youtube
下話?!
Dyson係咪開始要派卷髮器
多謝上個post有絲推介kajieri makeup
已經愛上咗佢
已經見到周秀娜ig post左
過幾日應該就見到hebe au,巫婆鼻呢d post
Coffee 都有
咁我當初俾3000蚊嘅意義喺邊?
屌佢老母
如果elaine出入都係揸車,做完運動直接返屋企
又唔係着住出去周街走
唔覺有問題
呀sa都有
不過見到呀sa整到咁’呢hea’
唔覺得好用
Lush呢個牌子真係好虛偽 成日話自己點愛護環境又盛 但每次都一箱箱送比啲kol (今次仲要咁大箱) 話就話聲稱啲包裝可以重用同啲發泡膠粒係可以溶解又可以食 bath bomb個啲送咁多粒 又幾可個個屋企都用到 啲人收到咪又係掉左佢 ...
收到咪又會好似隻狗咁奶晒鞋底 大讚好好用
最好真係唔好用啦佢
新post留名
唔用咪拎去市集賣囉
第一次咁期待條八婆收禮物
最鍾意睇d beggar今天的我打倒昨天的我
條友最近開live好似都一朝早/平日晏就?
做咩唔開夜晚好想炸爆佢
係for你掉去堆田區都好快分解到唔係for你自己食曬去/溶曬去喎
不過佢送到咁即刻冇意欲買
可能我講到1999 意思係佢又要扮環保又要製造更多嘅垃圾 快分解到咪係垃圾 都係啲無必要嘅野
cty做乜成手精都要po上ig
無wo del左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞