召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
仲要有埋code 應該有佣啦
如果係廣告既就算冇佣都會間接幫佢show 人氣
因為個客會睇到d人down 個app係透過邊條link
籠屋體驗嚟 應該唔係真正嘅籠屋
點解p完 對腳都可以咁污糟
睇佢膝頭哥黑到咁 咁多錢去玩 不如搞搞對腳先
乜佢仲未收皮 片又冇出
點解佢仲可以生存到?
影完pre-wedding影post-wedding
佢不如唔好叫mmm啦 叫ppp Peppa pig
上個月定唔知前個月先話裸辭拍返片
但拍左一條就收左皮 又搞咩網店
鬼唔係又想靠妹妹仔谷人氣賺網店d錢咩
唉 好心啦 冇心做就唔好笠咁大頂帽上個頭度
果個miss cool又係,講左幾年拍返片
之後一直冇拍,近排都仲有innisfree廣告
痴孖筋 d PR搵埋d咁嘅人做嘢
平時都有買下innisfree,但見到miss cool即刻唔想再買,好似助養佢繼續增肥咁

佢到底邊度黎嘅錢周圍去
仲有係歐洲著到咁我係佢男朋友都介意啦
邊度講散左
無follow 開佢
佢啲片真係廢到可以唔洗睇
佢好似而家開咗間ig shop賣手飾
互相del曬對方啲相 好似係
佢間ig shop的手飾既款真係好普通,街邊店都見到一樣,都唔知有咩人會係佢間shop買
miss cool同Cherrie tam都算2大半黑不紅奇蹟
唔知撈緊咩但死唔去又耐唔耐上下水話要拍返片 但拍極都唔紅又走左
你睇yaki wong有成年冇出片人氣都冇點跌 一拍返片多左幾多sponsorship同views 但上面果2隻野點拍都唔紅
牙cool好似撈緊保險

又真係喎 唔怪得成日想出返黎 要吸客
雖然我都唔中意老泥妹
但認真講句 其實成個孕期媽咪最理想嘅體重增長的確係6-7kg 哩個的確係醫生講嘅
如果體重增長過快/過多 其實對媽咪同bb嘅負荷都好大
不過陀bb要維持體重當然有一定嘅難度

利申 生完無耐
依家年代輕肥B唔肥媽
好記得當年陳慧琳生完好似未大肚咁 唔係肥左好多
之後就可以興起大肚唔肥得多既概念
狗也不屌
見到佢講啲咁既野 大家圍插都正常
因為佢似啲咁既
佢平時都係瘦到見骨 都話要減肥
但咁樣都蓋唔過大家因偏見插錯左既事實
不嬲對佢無咩感覺
所以岩岩睇佢段野我既理性同常識就話我知佢係指上面個位絲打講個種意思
不過我未生過又唔想特別去google就廢事出聲
死唔斷氣 eli嬸都係
佢比人嘅感覺好明顯係唔想肥咁多
肥到走樣影響外表

其實6-7kg係理想 但未必適合咁多位孕婦
有啲媽媽就係覺得6-7係理想
想控制住 刻意唔食野 唔想肥
唔係擔心bb夠唔夠營養

而老泥 就係擺到明係呢啲人

利申 :岩生完半年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞