召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
https://youtu.be/klhRAnBTJyc
人地3百幾萬subscriber 都係自己買
香港嗰啲begger
佢真係好似劉馬車
人地介紹得好仔細,又換哂頭咁
Coffee 比人中出先結婚仲日日打飛機話無簡錯老公乜乜乜 仲出埋條片9up咩幾多種唔要得既男人 咁愛你一早娶左你啦 洗咩要有左先生 又唔撚用套 咁撚大個人
有左先結*
唉,可能係外國太大太多youtuber,所以唔會個個送
咩年代
Kathleen吹出黎好靚
啲begger反而係倒米
你又知佢唔撚用套
牙籤仔
大家都成年人 佢老公又肯負責任 有咩所謂呢
dklm嚇撚左嚇
重點係佢送飛
道德塔利班
咪係 幾多女人有咗個男人唔認數叫佢落 仲要人地又數係養唔起都唔知做乜咁都屌
咩叫咁愛你一早娶你 人地幾時結婚生仔都要你定 係都要套自己個套落人地到
Coffee 比人中出先結婚仲日日打飛機話無簡錯老公乜乜乜 仲出埋條片9up咩幾多種唔要得既男人 咁愛你一早娶左你啦 洗咩要有左先生 又唔撚用套 咁撚大個人
有左先結*
大家都成年人 佢老公又肯負責任 有咩所謂呢
咪係 幾多女人有咗個男人唔認數叫佢落 仲要人地又係養唔起都唔知做乜咁都屌
咩叫咁愛你一早娶你 人地幾時結婚生仔都要你定 係都要套自己個套落人地到
人地老公做銀行高層 佢自己亦撈得唔錯 有咗生得到養得起 咁都好嬲?! 樓主葡萄就過第二個post啦
好想知到底係chaumet請崠大媽出event定點?cls如果chaumet請佢去event,真係做臭自己個brand,明明係行貴價路線 但請個大媽去
嘩屌我勁鍾意chaumet
應該唔會咁戇鳩啩 幾廿萬一隻戒指都要咁
我都勁鐘意囉,成日諗住結婚要買,依家又blacklist得
好似好多貴brand都搵崠大媽,都唔明點解
應該係佢自己去試姐我諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞