召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
阿嬌真係好靚
Sor9ry開始眼訓 因為睇到話咩分手唔回應又有水哥個名
又完全唔識KAT係乜水
屌真係好撚柒
個水準同我小學嗰時八點deadline fight閱讀報告有得揮
我覺得認真要搞搞西dorsi條仆街

話說成件事係咁
arhosunny拍左條片係講上深圳食野
之後有人係comment話欣賞佢有果句講果句 唔似得某youtuber成日介紹人上深圳食野

之後西dorsi出左條片 不點名但講到出晒面話人串佢
入面係咁講「唔中意我d片你又睇?」「點解總有d人中意乜都政治化」「我係真心介紹港珠澳大橋,唔係收左人錢」
仲係片入面串人加入media公司 講到自己無辜辜 冇收錢 係真心介紹比大家

屌 收皮啦 好耐之前已經有post爆過西dorsi個channel背後係dab bump水比佢軟性洗腦

而家仲教埋人乜柒唔好乜都政治化 政治動機愈黎愈明顯 希望大家搞搞條仆街 好多00後好撐條西dorsi 聽住佢愈黎愈多歪理 而家仲係件事未搞清楚前屈人一鑊 之前又攞自己同周潤發比 但又冇周潤發咁大量 小氣到仆街 呢d咁垃圾企圖同化中港既youtuber必須消失
條痴脷筋懶音佬收皮啦
性格有問題都算
淨係吹捧支那野已經值得狙撚死佢
講野又多懶音啲片就永遠吹奏大陸踩香港
乜而條友重有人睇嫁咩
佢有乜資料叫人唔好乜都政治化明明佢就係最政治化嗰個
佢條片下面有無數小學雞中學雞撐架
好擔心香港未來 比呢d人洗晒腦一句話唔好政治化就唔用腦思考 希望大家可以一齊狙擊佢
佢有好多00後支持者架 一定要爆晒佢d衰野出黎
我覺得冇證冇據唔好亂咁話人地親共又有國家支持乜乜乜 首先呢度係狙擊賣廣告唔利申 r products 唔識扮識亂教人用護膚品嘅youtuber /網絡紅人 西多士賣廣告已經少 仲有條條廣告 就算只係收張門票都利申 加上我覺得佢講野中立 係就係介紹大陸野多但佢唔係間間都吹奏 好同唔好都有講岀黎 同埋佢亦都有介紹香港老店 真心講句你有冇至少睇過佢兩三條片? 唔係下下睇post人講乜你就講乜 咁大個人比啲批判性思考岀黎
利申:非打手 覺得佢講野真係有懶音亦唔妥佢做得youtuber又吊黎賣唔影相自比發哥 但真係唔覺得佢衰到要比人狙擊
可以做啲咩令00後唔好聽佢講 狙擊各冇腦youtuber kol 你我有責
我諗要另外開po推上報先得
屌 而家d 00後好難教
成日郁d就話人政治化
仲要比即食文化嚴重洗腦
一個post要用多過10秒就飛
不過做左先試下
整合佢衰野置頂/開po?
其實佢好多舊片都del左 我都係佢岩岩得幾k訂閱個陣就睇佢
但我又唔覺得佢同佢男朋友啲片好多
同埋我又唔覺好多人都係因為佢個韓國男友先訂閱
佢男友根本就冇出過樣
我覺得佢似mira個類乜鳩都拍既youtuber 啲人訂閱佢都係想睇啲韓國生活片姐
佢自己啲生活片同淘寶片仲多過佢同佢男朋友拍個啲

我就覺得佢個人幾真 一開始似純粹想同大家分享下自己生活
而家可能有啲views賺到下錢想發大黎做啦
同埋你咁講 liz都係靠小巴西上位啦
KAT最後都有講自己同韓國男友分左手 你睇yaki wong直程提都唔提添啦
好老實 答就人情 唔答就道理 自己個人私事唔需要放哂上網比人知掛 就算人地問都好啦
話就話係fans follower subscriber 但其實都係三唔識七既人
如果我自己作為公眾人物 都唔想比人問唔想答啦 你估分手好風光好開心咩
你可以話咁一開始就唔好搵男友一齊拍片 但我覺得呢啲都係佢韓國生活既一部分黎既 呢啲都係佢啲片既主體囉

我唔係咩死忠 只係覺得你咁樣唔鐘意佢有啲奇怪
珍禽異獸
佢唔p都唔係自自然然嗰種啦 整都整過咁多次

啱啱留佐言,睇下佢幾時block 9我
好識諗
為吸納小學生follower用小學生式英文打caption
我收翻岩岩讚liz既說話
睇片見到果盒有化妝品又護膚品咁方便
想買盒俾女朋友
就上gmarket搵
點知發現佢官方有佢條片係到
就係介紹果盒嘢既片!
而且唔止佢一個youtuber
好明顯就係gmarket叫佢拍片
佢仲話係自己收禮物想拍
Pr無叫佢拍
唔洗問一定有錢收啦
仲以為佢咁好死
肯免費做review

呀游泳健將到底收幾撚多野?
Liz而家講咩我都唔會信架啦
講一套做一套
開頭講到係威係勢

其實唔介意你賣廣告
但要註明囉
扮自購真心分享

其實打番廣告 合作 贊助呢啲字眼係咪會冇錢賺?
點解咁多都唔打 但人地一眼就睇得出係廣告
你唔係覺得人地仲會信係自購真心分享嘛
做臭自己個朵
佢憑咩
你係西dorsi? 好驚驚豬喎
你上面講果d野我上個post已經講撚晒條撚屌點扮中立暗踩香港
親親共呢 睇佢成個channel點樣吹奏高鐵同港珠澳就係人都知
我呢 就由佢開channel睇到而家
開頭仲好支持佢拍多d小店
而且覺得介紹深圳冇問題
亦跟過佢條片去玩
其實呢 就冇佢講到咁好玩好食
睇多2睇就不難發覺佢政治動機
如果你咁都發覺唔到呢
我諗你唔好係到講咁多野喇
因為我真係未見過一個人蠢成咁

介紹香港老店你都講得出先好野
佢一開始開channel
係一條香港中西片
一條深圳片咁出
屌你個肺 拍拍下就2-4條深圳片先一條香港
到而家一條香港片都唔出
你都夠膽死話佢有拍
佢仲好撚大聲叫viewers幫佢聯絡老店比佢拍架
屌你老母 alfred chan都係拍開香港食店 都有拍老店小店 唔撚見人話拍唔到?唔撚見人話叫viewers聯絡好先比佢拍?不如我幫佢拍埋啦好撚冇?
屌你老母最撚憎你呢種是非不撚分 睇左佢channel一半既片都冇 走出黎話人睇得佢2-3條片
佢點樣呃人入去比views 點樣唔講明係廣告呢part講撚到我口臭啦
自己爬返去上個post睇啦
咁撚樣踩香港法都唔洗狙擊
咁唔撚洗返人工島啦
將香港直接送比支那咪算鳩數囉
超級無敵大利申
講緊佢成日用支那中高檔野同香港快餐店
係快餐店呀!黎比呀!再話香港服務態度唔撚好喎 巴撚閉 係香港食唔起高檔次野就食香港快餐店然後話香港所有服務業一撚樣咁衰
咁洗唔洗狙擊呀?教壞下一代呀而家,咁都唔洗狙,唔好反林鄭,唔好反人工島,唔好反國教啦。
佢差唔多日日出片
不如諗下, 一個正常人會唔會日日得閒去拍片去食野去玩?
唔駛返工?
話佢冇收錢都冇人信啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞