召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
Who?

覺得呢個akina好撚嘔心 成日碌大對眼谷起個嘴chok bb聲
都唔算新啦 差不多飛jodie後無縫接軌
利申 以前幾鍾意angela 依家覺得佢好賤
Beth開始出返片,唔知點解覺得有啲感動
佢之前只係專注做人呀媽
啲beggar 只係做返應份要做既野你已經感動

香港觀眾好慘
Lush係sell新鮮 唔係sell天然架
佢點會唔p就post
P左都咁豬嗰下慘
咁又唔好咁講,冇老逢嘅。
只係如果佢消失果排係純湊仔冇接ad,大家條氣會gur d,但果時佢一方面就話自己湊仔湊到冇時間拍片,又係story講到自己幾出於污泥而不染,寧缺莫濫咁,但又係咁接廣告 真係盲都知佢羊皮背後咪又係begger
到而家又扮清泉出嚟拍片....尋日又係ig講到個勢唔同左又話自己唔會放棄bla bla bla,但又成日接ig ad...根本佢就成日搬龍門,大隻講 好討厭
agger 唔想再見到佢
其實接ad有咩問題
你話佢正係接ad咩片都唔拍or拍親都廣告就話姐
弊在佢一邊接ad一邊講到自己清泉
講到其他begger接ad就係hardsell廣告,全部人入面得佢一個接ad得嚟又真心分享

小氣西
人地唔肯分佣比佢就嬲9人
仲有話自己好忙好忙唔得閒拍片 但ig係咁出ad 茶禮照收
IG AD 同 YOUTUBE 係兩樣性質唔同既野
需要準備既時間都唔同啦

即係佢要出post 話自己做左人呀媽
PR 唔好寄野黎 咁樣?
想問shu uemura 係咪又開始尻派新collection比kol
聽講下星期先開賣 但係係ig睇到中同影住4支唇膏跟住thx @shu uemura 2kfollower都冇 到底真心定假膠
真係好想呢個大陸閪收皮
我最不滿係佢無心拍又搞埋哂d投票 又拎住個beauty youtuber嘅光環係到收茶禮 一時一樣 哂9氣啦佢 專心湊仔啦
我都見到 眼都突埋 佢色都冇試 一句thx就拎晒四支
本來想比錢買都即刻收返埋個銀包
呢啲marketing 手法只會激走晒所有potential customer
笑咗 係咪同一個人 黑黑地既
我本身勁想買 未出已經問定ba幾時有 家陣真係買唔落
可唔可以唔好再派比d狗屎垃圾
係黑黑地.....1660 followers
唔係話唔抵得佢有 係周街派真係顯得個brand好cheap
本來都叫貴價brand 買黎開心下獎勵下自己
而家完全唔想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞