召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
有新血加入只會愈派愈多
好似clinique 咁 係呀冇咩廣告片
但個粉紅樽cream 透明支serum 同小花胭脂
派到成個ig都係
係咁report啲廣告 report 極都仲有

我覺得要去洗佢地page加不停email佢地公司先得
啲page都會係pr 公司管理
所以要email埋 兩邊做
講真 如果周圍派 咁我買黎做咩
你話係明星/做好多products review既youtuber 收都算
屌你老味 tone撚到啲圖都睇唔到真實色
影黎托柒?

佢又有新歌
頭先見到icu,真人好大份
睇咗hiddie新片
雖然明知佢係廣告同埋我唔會買L’Oréal group都睇曬同like咗

第一佢廣告有講明
第二每一個product都有swatch兼清楚講明個product係有咩用
第三佢作為一個beauty youtuber真係有擅用每一個product化咗個靚妝出嚟

我覺得呢啲根本係一個beauty youtuber應該要做嘅基本嘢
但係香港班仆街 swatch俾你睇就好似已經係皇恩浩蕩 要謝主隆恩咁樣

大家覺得彤彤首歌一星期過十萬views有無可能?
痴線西IG重出江湖 但followers少左好多
多謝G持
咁快留意到
我都無上連登好耐好撚忙 而家用ipad出post
電話個ip比人block左login唔到痴線西

Liz 話無收sponsor... 以前我信 但自從我整左大半年 (補左1次色) 到宜架甩到變返要日日畫眉 我就肯定佢有收錢!!!!!!
雖然係平 1200-1300 包補色一次 但甩得咁快真係我整黎把托?特別係睇完jade條眉整完咁耐 仲成個小新咁就覺得好唔抵
普通整都3k 呀 1200當可以換下眉型啦
香港 二千鬆啲 甚至千幾都有啦 唔洗惡韓國整~我係去玩順便整既 機票酒店唔計都好 半年整一次 一年都三千啦 所以我之後都會係返香港整
我記得jade條眉本身都好濃密下
救命呀 咁樣狂谷法
佢真係憑咩
同埋可唔可以唔好再同軒仔同台
唔想次次睇軒仔都要見到佢
你錯啦,淘寶model同pose都一定一定好過佢
見到佢d側面相都覺得煩
我老公見到我睇痴線西問我條友另一邊面係咪有咩問題唔見得人
1200 整眉 會唔會太平呀 ?
我諗係你整果間有問題姐

搵間貴d 整貴好d

有d 野一分錢一分貨既

利申 無整眉 但眼線我整左1800
大半年 少少都無甩
我日日化眼影日日落眼妝的
整咗1900蚊內眼線,差唔多兩年啦都無甩
呢啲錢真係唔慳得,同埋揀朋友試過嘅鋪頭先去
有冇推薦
去過間係咁sponsor d 三四線藝人做眉做hifu嘅
收左錢就開始態度差,仲要半年就甩到紅晒
唔可以唔畫眉出街
想搵第二間整返好
利申 冇貪平 大概3000幾
痴線西ig真係整得好有心機
第一張相個pose想點 柒到唔敢睇
產檢pose
不如啲整眉/facial推介dm返佢地唔好post出黎啦
一黎9唔搭8
二黎呢個post係集中講啲beggar
三黎直接係留言開名成件事好打手feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞